Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:286, Did:0, useCase: 3

Renārs Zeltiņš sestdien Arēnā Rīga debitēs kā FMX Pasaules Čempionāta tiesnesis

Redakcija
Redakcija

Renārs Zeltiņš sestdien Arēnā Rīga debitēs kā FMX Pasaules Čempionāta tiesnesis
Foto: NOTJ

Jau šo sestdien, 15. oktobrī Arēnā Rīga notiks Motofrīstaila Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix izcīņa. Rudens sesijā Latvijas Grand Prix būs jau trešais Pasaules čempionāta posms, bet tas nebūt nenozīmē, ka cīņa par čempiona titulu un vietām nebūs spraiga. Vācijā neveiksmi piedzīvojušais Maikls Melero centīsies revanšēties Rīgā, bet arī latviešu publikas mīlulis Libors Podmols centīsies turpināt aizsākto uzvaru sēriju. To, kurš no divpadsmit sportistiem uzvarēs Latvijā, nav iespējams uzminēt, tas ir jāredz.

Šogad Rīgā pieciem profesionāliem un starptautiski pazīstamiem žūrijas locekļiem pievienosies vēl viens, kurš lems par skatītāju simpātiju balvu. Tas būs neviens cits kā šovmenis, pasākumu vadītājs un Ghetto Games radošais direktors – Renārs Zeltiņš.

Tieši Renāram Zeltiņam tiks uzticēts izvērtēt skatītāju ovācijas un atbalstu sportistiem viņu uzstāšanās laikā, kā arī noteikt skatītāju simpātiju balvas likteni. Tieši tādēļ skatītājiem ir jābūt vēl aktīvākiem un skaļākiem, lai balva tiek pasniegta tieši viņu mīlulim. Kurš to iegūs šogad? Vai to kārtējo reizi iegūs čehs Libors Podmols, varēs izlemt tikai skatītāji Arēna Rīga tribīnēs.

Vēl viens pārsteigums ir jaunais un talantīgais latvietis Kalvis Skrastiņš, kurš tikai šovasar ir debitējis motofrīstailā. Kalvis pēc 2 nedēļu treniņiem Spānijā spēja demonstrēt pārliecinošu Backflipu un Whip. Šobrīd jaunais sportists ir atgriezies Latvijā un turpina trenēties, kā arī apgūt jaunus trikus. Šobrīd tiek darīts viss iespējamais, lai jau 15. oktobrī Kalvis Skrastiņš iepriecinātu Latvijas publiku un parādītu cik talantīgs debitants viņš ir.

FMX Latvijas Grand Prix 2016. gada 15. oktobrī, pulksten 17:00 sāksies ar Pit Party, kurā skatītajiem būs iespēja tikties ar sportistiem, un jau pulksten 19:00 tiks dots starts sacensībām. Kā jau ierasts, pēc pasākuma būs arī autogrāfu sesija.

Plašāku informāciju par FMX Pasaules čempionātu iespējams atrast mājas lapā DE Night Of The Jumps - FMX seit 2001 -... vai Night of the Jumps Latvia Facebook lapā fb.com

Biļetes uz FMX Latvijas Grand Prix iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās.