Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Horoskopi 2016. Piemērotākās Ziemassvēku un Jaungada dāvanas katrai zodiaka zīmei

Redakcija
Redakcija

Tuvojas gada skaistākie svētki- Ziemassvētki, līdz ar to mēs centīgi sākam meklēt dāvanas sev tuviem un mīļiem cilvēkiem, kolēģiem un draugiem. Ikvienu taču gribas iepriecināt šajos svētkos. Astrologi uzskata, ka, pirms iegādāties vai gatavot dāvanu katram konkrētajam cilvēkam, būtu labi ņemt vērā viņa horoskopu un tam atbilstošās intereses- tad dāvana nesīs vairāk prieka. Bet kopumā saimnieciskā Kaza šogad novērtēs praktiskas dāvanas, kas ne tikai labi izskatās, bet arī rod pielietojumu saimniecībā un ikdienā

Dāvana Aunam

Tik praktiskām radībām kā Auni, būs piemērotas saimniecībā noderīgas un neaizstājamas dāvanas, kas lietojamas ikdienā. Ja vēlaties savai dāvanai piešķirt īpašu romantismu, uzdāviniet viņam fotosesiju vai ceļojumu- Auns to pratīs novērtēt. Nelieciet dāvanu zem eglītes, bet pasniedziet to negaidot, lai šis brīdis būtu kā pārsteigums. Un neaizmirstiet par krāšņu dāvanas iesaiņojumu. aAuni priecāsies kā mazi bērni.

Dāvana Vērsim

Izvēloties dāvanu Vērsim, atceraties, ka tai jābūt dvēseliski vērtīgai, kā arī ne pārāk lētai. Noderēs viss, kas ir praktiski lietojams un ilgmūžīgs. Vērsim patīk komforts un mājīgums, tāpēc ikdienā lietojamas lietas, kas izdaiļo vai atvieglo dzīvi, viņu ļoti iepriecinās. Protams,patiks arī vērtīgas rotaslietas no dārgmetāla ar dabīgiem akmeņiem- ja vien varat atļauties tik dārgu dāvanu. Kaut gan neko lētu Vērsim dāvināt nav vērts, tāpat kā nav vērts izvēlēties izjokojošas dāvanas.

Dāvana Dvīnim

Dvīņiem galvenais ir uzmanība, dvēseles siltums un rūpes, kas ieliktas dāvanā. Tāpēc droši dāviniet viņam lietas, kas palīdzēs paplašināt viņa redzesloku. Derēs jebkura orgtehnika, mūsdienīgi gadžeti, laba grāmata vai nedēļas nogale kādā Eiropas pilsētā. Ieguldīt naudu krāšņā iesaiņojumā nav vērts, Dvīnis diez vai tam pievērsīs pastiprinātu uzmanību, jo viņam daudz svarīgāks ir saturs, nevis ārējais izskats.

Dāvana Vēzim

Lielākā daļā šīs zīmes pārstāvju kaut ko kolekcionē. Tāpēc labākā dāvana šādiem cilvēkiem būs kārtējais eksponāts viņu kolekcijai. visiem pārējiem derēs viss, kas noderīgs mājai, bet ko lietot varēs viņš pats. Kā jau taupīga būtne, Vēzis priecāsies, piemēram, par siltu pledu, skaistām vilnas zeķēm vai čībiņām. Pie kam prieks par dāvanu tiks izrādīts tā, ka jums šķitīs- viņš pats jau sen gribējis tieši tādu lietiņu savā īpašumā. Vēzim svarīga ne tikai dāvana, bet arī veids, kā to viņam pasniedz.

Dāvana Lauvai

Cēlajai un augstsirdīgajai Lauvai vajadzīga dāvana, kas atbilst viņas statusam. Tāpat svarīga ir arī svinīgā atmosfēra dāvanas pasniegšanas brīdī. Vīriešiem- Lauvām vislabākās dāvanas būs tās, kas paredzētas atpūtai, antikvārie priekšmeti, auto modeļi, trofeju ieroči. Sievietes- Lauvas priecāsies par zelta rotaslietām, dārgām un labām smaržām, greznām skaistumleitiņām. Ja vēlaties īpaši iepriecināt Lauvu, piešķiriet iesaiņojumam personīgu nozīmi, izceļot to, cik svarīgs viņš ir jūsu dzīvē.

Dāvana Jaunavai

Komunikablās un kārtīgās Jaunavas priecāsies par jebko, kas nekrās plauktā putekļus. Jaunava ir pedantiska, eleganta un praktiska. Tāpēc droši dāviniet viņai lietas, kas izdaiļos un atvieglos viņas sadzīvi: sadzīves tehniku, traukus, gultas veļu. Derēs arī lietišķa rakstura dāvanas: vizītkaršu turētāji, plānotāji, diktafoni utml.

Dāvana Svariem

Kā vīrieši, tā arī sievietes- Svari augstu vērtē mākslu un oriģinalitāti, tāpēc jūsu izvēlētajai dāvanai obligāti jābūt izsmalcinātai un elegantai. Pie kam tai jāsilda arī dvēseli. Svari no sirds priecāsies par pašu rokām darinātu dāvanu, spēs novērtēt savus portretus, kā arī dāvinātāja, viņiem par godu rakstītu, dzeju un mūziku.
Vīriešiem lieliska dāvana būs lietussargs, aproču pogas, vizītkaršu turētāji, maki. Sievietes priecāsies par kvalitatīvu kosmētiku un sievišķīgiem apģērba aksesuāriem.

Dāvana Skorpionam

Skorpionam ļoti patīk dāvanas, kas dāvinātas gan ar iemeslu, gan bez tā. Lieliska izvēle būs eksotiskas un viņa ineteresēm svarīgas dāvanas. Skorpioni prot novērtēt grāmatas un žurnālu abonementus, kas saistīti ar viņa hobijiem: vēsturi, sportu, virtuvi, ceļojumiem, ezotēriku un paranormālām parādībām. Šīs zīmes pārstāvju interes ir ļoti plašas un dažādas, svarīgi, lai jūs tās pārzinātu un izvēlētos augstvērtīgu dāvanu, kurai, starp citu, jābūt pienācīgi iesaiņotai.

Dāvana Strēlniekam

Daudzi Strēlnieki ir lieli ceļotāji, tāpēc viņiem kā dāvana lieti noderēs dažādi ceļojuma piederumi un aprīkojums, mugursomas, foto vai videokameras un ceļojums uz kādu eksotisku salu. Taču lielāku apmierinātību viņiem sagādās fakts, ka jūs viņiem sastādīsiet kompāniju. Vīriešiem nebūs nekā labāka par lietām, kas pasvītros un izcels viņā džentlmeni. Sievietes dod priekšroku dāvanām- notikumiem: biļetēm uz kādu slavena mūziķa koncertu, teātri, braucienu ar laivām utml.

Dāvana Mežāzim

Taktiskais un diplomātiskais Mežāzis ar prieku pieņems jebkuru dāvanu. Atcerieties, ka Mežāži ir salīgi, vienmēr meklē siltumu un mājīguma sajūtu. Tāpēc, ja jums ģimenē ir Mežāzis, uzdāviniet viņam kaut ko mīkstu un pūkainu, piemēram, siltu pledu vai šalli, pie viena pasvītrojot, ka vēlaties ietērpt viņu savā dvēseles siltumā. Ne tik tuvam Mežāzim labāk dāvināt lietas, kas pasvītro jūsu cieņu pret viņu, tomēr dāvnām tik un tā jābūt praktiskām un noderīgām.

Dāvana Ūdensvīram

Zinātkārais Ūdensvīrs, kam turklāt piemīt arī izsmalcināta gaume, novērtēs oriģinālas un neparedzamas dāvanas. Šajā gadījumā noderēs gan supermodernas un mūsdienīgas IT ierīces, gan klasiskas dāvanas. Ūdensvīram patiks dizainiski stikla priekšmeti, moderns apģērbs vai brauciens uz kādu eksotisku vietu.

Dāvana Zivīm

Šīs zīmes pārstāvji ir visjūtīgākie un bieži vien saistīti ar radošo darbību un mākslu. Tāpēc banālas gleznas vietā uzdāviniet viņiem iespēju apmeklēt kādu kursus vai meistarklasi (protams, saistībā ar viņa interesēm). Bet mūzikas vai kino kompaktdiska vietā uzdāviniet neaizmirstamu fotosesjiu vai romantisku nedēļas nogali ar SPA procedūrām. Zivis īpaši novērtē sajūtas un patīkamas atmiņas par neaizmirstamiem brīžiem.