Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Jauns gads – jauna dzīve!

Atzīstieties, ka ne reizi vien esat domājuši Jaunajā gadā uzsākt jaunu dzīvi. Izklausās jau gana vilinoši- saburzīt vecos neizdevušos zīmējumus, paņemt baltu papīra lapu un ar svaigām krāsām uzzīmēt uz tās jaunu, labāku dzīvi...tādu, par kuru vienmēr esat sapņojis...

Lēmums uzsākt jaunu dzīvi burtiski ceļ spārnos, jūs jūtat sevī neaptveramu spēku un ar nepacietību gaidāt noteikto laiku, lai sāktu aktīvi darboties. Tomēr pasteigšos jūs apbēdināt. Viss brīnumjauki šķiet tikai pirmajā brīdī. Jaunais gads cilvēkiem, kas pastāvīgi atliek savu vēlmju piepildīšanu, ir kaut kas līdzīgs kārtējai pirmdienai vai jauna mēneša sākumam (jo arī šajās dienās bieži vien esat nolēmuši uzsākt "jaunu dzīvi").

Vai tiešām domājat, ka uzreiz pēc tam, kad pulkstenis nositīs divpadsmit reizes, iestāsies Lielā Apgaismība, kuru gaidījāt visu savu dzīvi? Protams, būtu jau jauki acumirklī atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, nikotīna atkarības, parādiem un visām pārējām problēmām, taču, tas diez vai būs iespējams, ja vien jums uz kāda plaukta nav paslēpta burvju nūjiņa.

Nevar noliegt, ka Jaunais gads ir enerģētiski spēcīgi svētki. Taču bez jūsu līdzdarbošanās nekādus brīnumus tas nenesīs. Vēlēties, protams, ir labi, taču, lai sapņi kļūtu par realitāti, nepieciešamas arī konkrētas darbības, kas stiprinātu jūsu vēlmes.

Un tātad, lai Jaunajā gadā patiešām sāktu jaunu dzīvi, jākļūst par citu cilvēku. Ja neko neizmainīsiet sevī pirms svētkiem, tad arī pēc tiem diez vai saņemsiet cerētās likteņa dāvanas.
Laika atlicis ne pārāk daudz, taču vēl variet paspēt sagatavot sevi tai jaunajai dzīvei, kas jums noteikti sāksies Jaunajā gadā.

Jauna dzīve ar jaunu figūru

Ja jūs uztrauc liekais svars, nav vērts cerēt, ka tik ļoti nemīlētie kilogrami paši brīnumainā kārtā izzudīs Jaungada naktī. Gribat jaunu dzīvi? Sāciet strādāt pie sava ķermeņa jau tūlīt. Protams, līdz 31.decembra vakaram ideālā figūra nebūs iegūta, taču jūs būsiet uzsācis ceļu uz savu jauno izskatu.

Sāciet intensīvi nodarboties ar sportu, iegādājieties abonementu uz sporta klubu (piemēram, Lady Fitness šobrīd piedāvā burvīgu akciju jebkura abonementa iegādei) un parūpējieties par pareizu, sabalansētu ēšanu. Jūs sajutīsieties daudz labāk jau pēc pāris nedēļām šādas terapijas. Jums parādīsies stimuls nepieēsties līdz smaguma sajūtai ķermenī Jaungada naktī- tādā veidā jūs izmainīsiet savu ikgadējo rituālu un pierādīsiet sev, ka patiešām sākat jaunu dzīvi.

Jauna dzīve bez kaitīgiem ieradumiem

Ja jūs jau sen cenšaties atmest smēķēšanu, nevar pieņemt vēl bezjēdzīgāku lēmumu, kā atbrīvoties no tās Jaungada naktī. Kā jūs ko tādu stādāties sev priekšā? Vai tiešām domājat, ka naktī no 31. decembra uz 1.janvāri pēkšņi atteiksieties no cigaretēm? Svētkos, ko pavada nepieciešamība lietot alkoholu un jautroties līdz rītam radu vai draugu kompānijā? Piekrītiet taču, ka tas izklausās diezgan neticami.

Tāpēc labāk sākt nodarboties ar problēmas risināšanu tieši šobrīd. Samaziniet izsmēķēto cigarešu skaitu dienā pamazām, Jaungada naktī smēķējiet mazāk, līdz pavisam atbrīvosieties no nikotīna atkarības, un 2013 gadu jau sagaidīsiet bez cigaretēm un ar labu veselību.

Vai gribat Jaunajā gadā uzsākt jaunu dzīvi?

- Jā, tā ir lieliska iespēja izmainīt savu dzīvi uz labo pusi.

- Es vēlos izmainīt tikai dažas lietas.

- Mani apmierina mana tagadējā dzīve, tāpēc mainīt neko nevēlos.

- Jaunais gads ir parasta diena. Viss pārējais ir tikai sevis iespaidošana.

Šie ir tikai piemēri, kas palīdz izprast jautājuma būtību. Ja piederat pie tiem, kas Jaunajā gadā vēlas uzsākt jaunu dzīvi, tad jau šobrīd jāsāk tai gatavoties. Ja iesoļosiet Jaunajā gadā ar vecajām problēmām, apvainojumiem, vilšanos, paradumiem un negatīvajām emocijām, pat visbrīnumainākie svētki nepalīdzēs jums kardināli izmainīt savu dzīvi.

Ja Jaunajā gadā vēlaties atrast savu mīlestību, jau šobrīd atvadieties no visām savām pretenzijām pret pretējo dzimumu. Pacentieties visiem piedot, tādējādi noveļot no sevis smagumu nastu, kas traucē virzīties uz priekšu.

Ja gribat atrast jaunu darbu, sāciet jau šodien gatavot augsni šim nolūkam. Paveiciet pēc iespējas labāk un ātrāk sakrājušos darbus pašreizējā darbavietā un sāciet pētīt piedāvājumus darba tirgū.

Atcerieties, ka viss ir jūsu rokās. Brīnišķīgie Jaungada svētki, kuru aromāts jau jūtams gaisā- tā ir burvīga iespēja padarīt savu dzīvi labāku un skaistāku!

Ceļā uz jaunu dzīvi jums noderēs sekojošas grāmatas:



"Lēciens nezināmajā. Kā atbrīvoties no veciem ieradumiem un bailēm" ir grāmata, kas icina izmantot budisma atziņas, lai risinātu dziļi iesakņojušos ieradumu radītas problēmas, un palīdz ieraudzīt, kā šie ieradumi mums atkārtoti liek padoties dusmām, vainas apziņai, naidam un atkarībām. Lēciens nezināmajā iedrošina spert soli pretim jaunai dzīvei - tādai, kas mainīs uz labu gan mūs pašus, gan pasauli.

Savukārt, "Dabiska svara kontrole. Diēta, kas nelīdzinās nevienai citai!" palīdzēs atklāt dabiskos veidus un līdzekļus, kā atgūt un saglabāt Dabas paredzēto ķermeņa svaru, kas piepildīs jūs sajutīsiet ar iepriekš nepieredzētu dzīvīgumu.

Bet, ja izlasīsiet grāmatu "Ceļš, kuru izvēlēties", kļūsiet par savas dzīves saimnieku. Jums vairs nekad nebūs jāsūdzas par sliktajiem apstākļiem vai neizdevušos dzīvi... jums vienkārši veiksies!