Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Vēl līdz 20. septembrim aicina pieteikt projektus Rīgas Ziemassvētku egļu noformējuma veidošanai

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) atgādina, ka vēl līdz 20. septembrim var iesniegt projektus konkursam „Ziemassvētku egļu noformējuma māksliniecisko ideju skiču un to realizēšanas tehnisko risinājumu projektu atlases konkurss”, aicinot radošo sabiedrību iesaistīties Rīgas pilsētvides noformēšanā svētku laikā.

Konkursa mērķis ir izvēlēties piedāvājumu Ziemassvētku egļu noformējuma veidošanai 11.novembra krastmalā, Doma laukumā un Rātslaukumā, lai atgādinātu par leģendu un turpinātu popularizēt Rīgu kā pirmās Ziemassvētku egles dzimteni, veidojot Ziemassvētku egļu noformējumu autordarbus īpaši Rīgai – atšķirīgus no rūpnieciskajiem ražojumiem un citur redzētiem, akcentējot radošas izpausmes pilsētvidē, realizējot mākslinieciski augstvērtīgus, oriģinālus Ziemassvētku egļu noformējumus, radoši pielietojot svētku simbolus un jēdzienus, tautas tradīciju un etnogrāfijas mantojuma mūsdienīgu interpretāciju.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē kultura.riga.lv - Jaunumi, sadaļā „Aktuāli” un “Finansēšanas konkursi”.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 2016. gada 20. septembra plkst. 17.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, K. Valdemāra ielā 5.

Kontaktinformācija par konkursa norisi – Guntars Kambars, RD IKSD Kultūras pārvaldes, Pilsētas svētku noformējuma nodaļas vadītājs, tālr. 67043650, e-pasts: Guntars.Kambars@riga.lv.