Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Tuvojoties svētkiem, Zvaigzne ABC piedāvā aplikāciju "Izpurini pantiņu! Jāņi"!

Redakcija
Redakcija

Lai lustīgāka līgošana, Apgāds Zvaigzne ABC piedāvā jauno aplikāciju “Izpurini pantiņu! Jāņi” katram Android iekārtas (mobilā telefona, planšetdatora) īpašniekam.

Šo bezmaksas aplikāciju ikviens var iegūt lietojumprogrammu veikalā Google Play. To atradīsi meklētājā, ierakstot nosaukumu “Izpurini pantiņu! Jāņi”, vai arī šajā saitē

Aplikācijā ir tautasdziesmas, gan rātnas, gan draiskas, un ticējumi, kurus var nosūtīt gan kā īsziņu, gan kā e-pastu. Pakrati telefonu, un pantiņu vai ticējumu saņemsi pēc nejaušības principa!
Aplikācijā iekļautie pantiņi un ticējumi ir izvēlēti no Apgāda Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām “Latvju dainas Reiņa Birzgaļa ilustrācijās”, “Es Jānīti daudzināju”, “Gadskārtu tautasdziesmas” un “Draiskās dainas”, bet noformējumam izmantotas Agijas Stakas ilustrācijas.