Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Paštaisīti Helovīnu tērpi

Šobrīd arī pie mums, Latvijas veikalos var iegādāties jau gatavus Helovīnu kostīmus, taču, ja gribi būt oriģināli un neatkārtojami ietērpts šajos svētkos, izgatavo sev Helovīnu tērpu pats savām rokām. Tas nemaz nav grūti.

Akvārijs

Apgriez lielu kartona kasti kājām gaisā un izgriez caurumus galvai un rokām. Tad priekšā izgriez lielu kvadrātu. Kasti nokrāso sudraba vai melnā krāsā. Izgrieztā kvadrātveida cauruma vietā ielīmēt kaut ko caurspīdīgu, piemēram, pārtikas plēvi. Uz tās salīmēt zivtiņas un citas akvārijā iederīgas lietas.

Popkorns

Paņem lielu kasti. Nogriez visu augšējo daļu. Pēc tam izgriez caurumus rokām un kājām. Un apzīmē kasti, lai tā izskatītos pēc popkorna turzas. Protams, arī ar uzrakstu. Augšā visapkārt ap kaklu salīmē baltu popkornu, kas var būt papīrs, putuplasts un jebkas cits.

Rubiks-Kubiks

Atrodi lielu kubikveida kasti. Apgriez to otrādi un izgriez caurumus galvai un rokām. Vai nu apkrāso, vai aplīmē to kā rubiku-kubiku ar deviņiem kvadrātiem katrā malā. Vari izvēlēties – veidot saliktu vai jau sagrozītu.

Saldumu automāts

Atrodi garenu kasti un pagriez to vertikāli. Izgriez caurumus galvai un rokām. Nokrāso to melnu. Priekšā to dekorē ar dažādām pogām un uzrakstiem. Var arī interesanti uztaisīt caurumu, kurš it kā domāts, lai saņemtu produktu. Kā arī skatlogs, aiz kura var salikt īstus vai neīstus gardumus.

Rentgena aparāts

Paņem lielu kartona kasti, kuru nokrāso baltu. Izgriez caurumus rokām un galvai. Priekšā uzzīmē brīdinājuma zīmi, kas saka, ka rentgena stars tiek izmantots un tad uzzīmē melnu ekrānu, kurā iezīmē it kā redzamo skeletu.

Luksofors

Paņem garenu kasti, kas der tev apkārt. Izgriez roku un galvas caurumus. Nokrāso kasti melnu un pēc tam pielīmē trīs apļus – zaļu, dzeltenu, sarkanu.

Dāvana

Paņem lielu kartona kasti. Izgrieziet roku un galvas caurumus. Kasti aptin ietinamajā papīrā, pielīmējot gan bantes, gan lentes, gan spīguļus un visu citu, kas piedienas dāvanai. Arī sev pēc tam ap galvu var apsiet lielu banti. Interesantāku to var padarīt pieliekot kādu interesantu uzrakstu, piemēram , Dieva dāvana katram vīrietim/sievietei.

Salvešu iepakojums

Atrodi pietiekami lielu kartona kasti un izgriez nepieciešamos caurumus rokām un galvai. Kasti apkrāso kādos maigos toņos vai pat aplīmē ar puķainu tapeti. Pievieno savas mīļākās salvešu kompānijas logo. Uztaisi arī sev interesantu cepuri. Mazāku kartona, kasti, kura piebāzta ar salvetēm, lai cilvēki tās patiešām var izvilkt.

     [+] [-]

, 2011-10-27 20:57, pirms 12 gadiem
Kāpec visur vajaDzīgas kastes??
nevar kautko uzraxtiit kam piem. vajadzīgaas ir drebes????!!!!

     [+] [-]

, 2011-10-28 10:26, pirms 12 gadiem
labi izdomāts bet tiešām visur vajadzīga kaste.

     [+] [-]

, 2011-10-29 19:45, pirms 12 gadiem
kādēļ tiek visur izmantotas kastes bet ja tādu naw ko tad darītt???