Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Jauka dāvana mīļajai māmiņai. 10 dažādas kvalitatīvas masāžas

Ir gadsimtos pārbaudītas vērtības, kas sniedz mums patīkamas emocijas, uzlabo veselību, padara muskuļus vingrus un spēcīgus. Vienlaicīgi tā paildzina jaunību, uzlabo omu un atgiež mundrumu. Jautāsiet- kas tas ir? Kvalitatīva masāža.Dziedinošā masāža, holistiskā masāža, klasiskā masāža, Taizemes jogas masāža, ķīniešu Tuina un Šiacu masāžas, aziātiskā relaksācijas masāža, ajūrvēdas masāža, pirts un refleksorā masāža. Masāžas veidu ir tik daudz, ka noteikti katrs atradīs to, kas patiks un uzmundrinās visvairāk. Ļoti bieži, pat aizejot pie ārsta, mums iesaka masāžas terapiju.

1. HEALING MASSAGE Therapy (Dziļā meridiānu masāža)

Pamatā ir slāvu masāžas veids “baltais lācis”, kas papildināts ar Taizemes un Ķīnas masāžu elementiem. Šī masāža noderēs tiem, kas vēlas harmonizēt organism procesus un palielināt tā resursus. Ārstnieciski-profilaktiskā masāža uzlabos vielmaiņu, organisma apgādi ar skābekli. Pateicoties tam, samazinās tauku uzkrājumi, kā arī nostiprinās imūnsistēma. Pēc masāžas kursa normalizējas iekšējo orgānu sistēmu darbība un izjūtat spēku pieplūdumu. Dziļā masāža uztur un atjauno mugurkaula muskuļu elastību, kas palīdz koriģēt un uzlabot stāju.
Masāžas ilgums 60 min.

2. Taizemes jogas masāža

Šis masāžas veids jau izsenis ir slavens kā ķermeņa un gara harmonizācijas māksla. Tā nav tikai parasta dziednieciska masāža, tā ir vesela filozofija tiem, kas vēlas paaugstināt dzīves kvalitāti. Taizemes masāža var palīdzēt cīņā ar veselu virkni kaitēm, jo masāža tiek veikta visam ķermenim no matu galiem līdz papēžiem. Masāža ir kā pasīvā vingrošana, kas ļauj atjaunot harmoniju, nomierina, un tā rezultātā, palielinās vitalitāte, fiziskais spēks un sirdsmiers. Taizemes masāžas rezultāts ir atjaunots ķermenis, saskaņota organisma sistēmu darbība. Lai arī Taizemes masāžas veidu ir ļoti daudz, tomēr tai nav ne mazākā mājiena par seksuāliem pakalpojumiem.
Masāžas ilgums 90 min.

3. Klasiskā masāža

Klasiskā masāža palīdz likvidēt sāpes, pietūkumu, paātrinās pēctraumu dzīšanas procesi. Tā labvēlīgi ietekmē ķermeņa muskuļus, locītavas un saites. Klasiskā masāža palīdz novērst to nogurumu, sastiepumus un citas traumas. Klasisko masāžu veic tikai muskuļiem, neietekmējot dziļos limfmezglus. Jau pirmās procedūras laikā, sajūtat garastāvokļa uzlabošanos, ķermeņa kopējās pretestības stiprināšanu un tonizēšanu.

4. Aziātiskā relaksācijas masāža sievietēm

Tā ir maiga un atslābinoša masāžas tehnika, kas paredzēta tieši sievietēm, lai noņemtu fizisko un garīgo spriedzi. Relaksējošā masāža domāta harmonijas atjaunošanai. Ideāli piemērota un pat nepieciešama stresa, hroniska noguruma, neizgulēšanās un bezmiega situāciju pārvarēšanai ilglaicīgā garīgā vai fiziskā slodzē.
Pilnas atslābināšanās efektu panāk ar maigiem pieskārieniem, aktivizējot iekšējo ķermeņa enerģiju. Šis masāžas veids der jebkura vecuma cilvēkam ar jebkuru nodarbošanās veidu. Izpilda div- vai četrrocīgi ar siltu aromātisko eļļu.
Ilgums līdz 90 min.

5. Ķīniešu Tuina masāža

Tā ir efektīvs līdzeklis pie dažādām balsta un kustību aparāta traumām, slimībām, muskuļu tonusam, osteohondrozes ārstēšanai un profilaksei. Liekas, ka šis masāžas veids ir viegla procedūra, jo galvenais masāžas līdzeklis ir uzspiediens. Bet izrādās, ka tā tiek veikta ne tikai ar ar pirkstiem un plaukstām, bet arī ar masiera ceļiem un kāju palīdzību.

6. Masāža Cigun

Masāža Cigun normalizē enerģijas apriti cilvēka organismā. Šis masāžas veids ir brīnišķīga procedūra, lai atjaunotu spēkus, uzlabotu darba spējas, novērstu nervu sabrukumu pēc smagas slodzes vai pārdzīvojumiem. Tā piepildīs cilvēku ar pozitīvām emocijām un labu garastāvokli.

7. Holistiskā masāža

Šī metode saista tradicionālās ķīniešu medicīnas zināšanas par darbu ar ķermeņa enerģijām un rietumu psiholoģiju. Līdzīgas tehnikas sauc par rebalansingu jeb psihofizisko regulāciju. Holistiskā masāža ir diezgan jauna psihoterapeitiska tehnika, kurā integrēti vairāki masāžu veidi, osteopātijas zināšanas, manuālā terapija. Pamatā ir vibrējošas un šūpojošas kustības noteiktā amplitūdā un ritmā, kas piemeklēts katram pacientam individuāli. Arī bērnībā mamma taču mūs ņēma klēpī un šūpoja, lai nomierinātu.
Masāžas ilgums 50-60 min.

8. Ajūrvēdas masāža

Īpašās ajūrvēdas masāžas noskaņas pamatā ir dabīgo, aromātisko eļļu izmantošana, telpas atmosfēra, meditatīva mūzika, maiga gaisma. Tas viss ļauj kaut uz mirkli pārcelties uz seno Indiju un iepazīt senos ajūrvēdas rituālus veselībai un skaistumam. Masāžas laikā āda saņem īpašu aromātiskās eļļas devu.
Ir vairāki ajūrvēdas masāžas veidi.

Abhyanga ir masāžas veids sešos dažādos stāvokļos no galvas līdz kājām ar speciālu ajūrvēdisku augu eļļu ar dažādām zālītēm. Tā uzlabo ādas tonusu, padara to maigu, skaistu un veselu. Ļauj ātri atgūties pēc lielām fiziskām slodzēm, uzlabo imunitāti, apstādina ādas novecošanos, pagarina jaunību, izvada nevajadzīgos toksīnus no zarnu trakta, atjauno pozitīvo enerģiju. Ideāla masāža tiem, kas sirgst ar bezmiegu, jo nostiprina nervu sistēmu.
Sinhronā abhyanga masāža notiek vienlaicīgi darbojoties diviem masieriem. Tā tiek uzskatīta par vienu no grūtākajiem masāžas veidiem ,jo masējošās kustības jāizdara vienlaicīgi abiem masieriem. Taču arī tādēļ tai ir viens no spēcīgākajiem iedarbības efektiem.


Vishesh-vishesh ir spēcīgāka visa ķermeņa audu un muskuļu masāža. Tiek izmantotas individuāli piemeklētas eļļas. Tā palīdz pie izjauktas iekšējās enerģijas plūsmas atjaunošanas, ādas mikrocirkulācijas procesu uzlabošanas, optimizē limfas kustību, ārstē celulītu un aptaukošanos, noņem nogurumu un stresu, dod miera un iekšējās harmonijas sajūtu. Pielietojot šo masāžas tehniku, iedarbojas uz īpašiem punktiem, kas palīdz atjaunot imunitāti un jaunību.
Viena speciālista masāžas ilgums ir 60-90 minūtes, bet divi speciālisti masāžu veic 60 min.

9. Anticelulīta masāža ar sapropeli figūras korekcijai.

Dāvanā ekskluzīvas sapropeļa ziepes – roku darbs.
Jau pēc pirmās procedūras būs redzams efekts. Šī masāža sastāv no 2 posmiem. Vispirms ir 30 minūšu atslābinoša masāža.

Pēc tam seko ietīšana sapropeļa masā.

Anticelulīta masāža palīdz tikt galā ar „apelsīna miziņas” slāni, kas liecina par limfas cirkulācijas problēmām zemādas tauku slānī. Sapropelis ir sarežģīta dabas dāvana, kas bagāta ar organiskām un minerāl vielām. Ar savām labajām īpašībām sapropelis labvēlīgi iedarbojas uz visu organismu, bet jo sevišķi uz ādu. Tas palīdz atjaunot imunitāti, izvadīt šlakvielas, toksīnus, bagātina ādu ar mikro- un makro elementiem, izlīdzina epidermu, samazina poras, palīdz uzsūkties rētaudiem.

Sapropeļa ziepes ir 100% dabīgs produkts ar unikālu dabas 20 000 gadu veidotu sastāvu. Ļoti labi palīdz atjaunot ūdens-tauku līdzsvaru ādā, tikt galā ar pumpām, vasarasraibumiem, pigmentācijas pleķiem, nostiprināt ādas elastību.

10. Dzintara masāža

Masāža ar dzintara pūderi un eļļu. Dzintars ir lielisks biostimulators, kas aktivizē organisma aizsargspējas, tādēļ dzintara masāža atjauno ādas elastību, padara to jaunāku, normalizē visus enerģētiskos procesus ādas šūnās. Dzintara eļļa ir labs antiseptiķis, kas palīdz dziedēt ādas problēmas. Pateicoties šai masāžai āda saņem vairāk skābekli, kā arī atjauninās.
SPA procedūras sākumā, kājās uzvelkot linu maisiņus, jūs staigājat pa dzintara akmentiņiem, tā stimulējot punktus pēdās.

Otrajā procedūras posmā ar dzintara pūdera, tumšā dzintara akmentiņu un siltu dzintara maisiņu palīdzību, tiek veikta masāža, kas palīdz atslābināties.

Pēc tam tiek veikta 30 minūšu muguras masāža ar speciālo dzintara eļļu. Ar šīs masāžas palīdzību tiek normalizēta enerģijas aprite organismā. Masāža izlabo asinsriti, attīra dziļos zemādas slāņus, atver poras un stimulē šūnu atjaunošanos.

Ja nu patiešām grūti izvēlēties, kura no masāžām būtu tā labākā, tad droši dāvanai var izvēlēties dāvanu karti un ļaut saņēmējam pašam izvēlēties sev tīkamāko procedūru.

Tuvāka informācija par procedūrām un dāvanu kartēm: