Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Seši tūkstoši iedvesmojošu dāvanu

Ieguvis Ziemassvētku dāvanu darbnīcas titulu, biznesa dāvanu uzņēmums „Pārsteigumu Aģentūra” atskatās uz šogad svētkos paveikto. Izrādās sasiets tik daudz lentīšu, ka varētu apjozt Rīgas centru, un novēlēts tik daudz labu vārdu, lai pietiktu līdz nākamajiem svētkiem.

Šīgada Ziemassvētku dāvanu maratonā Pārsteigumu Aģentūrā sasieti 12,2 km lentīšu, sasaiņots 378 kvadrātmetri zīdpapīra, novēlēti 894 sirsnīgi iedvesmas vārdi un svētku vēlējumi. Dāvanu saņēmēji kopā palutināti ar 515 kilogramiem šokolādes, 114 litriem medus un 992 litriem karstvīna. Turklāt darbīgie rūķi godam noturējušies pretī kārdinājumam to visu apēst. Īpaši olimpiskie uzdevumi bija 150 skaistāko citronu atrašana, taisnākās uzlīmes uzlīmēšana un tērpa piešķiršana sniegavīram.

Lai arī kartona kastu labirintā apmaldījušies pāris kolēģi un cietis dažu dāvanu saiņotāju manikīrs, Ziemassvētkos padarītā darba bilance ir ļoti pozitīva – ap 50 smaidīgu klientu un vairāk nekā 6000 no sirds radītu dāvanu un dāvaniņu.

Šogad piešķirtas arī tādas nominācijas kā „sarežģītākais roku darbs”, „neticamā bantīte” un „visātrāk izpildītais pasūtījums”, kas pierāda to, ka arī Ziemassvētku rūķīši iekrāj pieredzi un ar katru gadu paliek arvien meistarīgāki.
Katrā dāvanā ieguldīts milzums roku un sirds darba, tāpēc tik svarīgs šķiet katrs klientu pozitīvais vērtējums. „Pārsteigumu Aģentūras” direktore Eva Ratfeldere stāsta: „Nereti mēdzam pateikt slikto, bet labo uzskatīt par pašsaprotamu un noklusēt, tāpēc mums ir patiess prieks, ka mūsu klienti nav skopojušies ar labiem vārdiem. Tā ir labākā balva par mūsu ieguldīto centību.”

Arī „Pārsteigumu Aģentūra” vēlas izteikt pateicību visiem pretimnākošajiem, uzticīgajiem un radošajiem klientiem. Tikmēr salaveča darbnīca gatavojas pārkvalificēties Lieldienām un Līgo svētkiem, un ir gatava palīdzēt arī ar citiem prezentreklāmas suvenīriem un biznesa dāvanām.