Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Ko dāvināt Jaunavas zīmē dzimušajiem?

Praktiski padomi dāvanām tiem, kas izvēlas savus draugus, radus un paziņas apsveikt, ņemot vērā horoskopa zīmes.
Ko dāvināt praktiskajām Jaunavām? Protams praktiskas lietas.
Jaunavām patīk viss vienkāršais un elegantais, tāpēc, lai ko jūs viņai arī dāvinātu, dariet to eleganti.

Ja gribi izjokot Jaunavu, atstāj klāt cenu. Viņa būs samulsusi un sāks murmināt neapmierinātībā, kāpēc neesi to noņēmis.

Nav vērts dāvināt un tērēt naudu visādiem suvenīriem, piemēram, rozā ziloņiem un citiem nieciņiem – tas nav domāts taupīgajām jaunavām, viņas nepiedos bezjēdzīgos tēriņus.

Daudzas no Jaunavām jau laicīgi vienojas ar radiem un draugiem, ko kurš dāvinās, lai mājās būtu tikai vajadzīgas lietas.

Jaunavām dāvina somas - sporta, ceļojumu, mugursomas un izsmalcinātas mazās somiņas. Ideāli, ja šīm somām būtu vairākas kabatiņas, kurās paslēpt dažādus pārsteigumus — mīkstās rotaļlietas vai citus niekus.

Sievietēm

Dāvanai jābūt praktiskai un izturīgai. , kas atvieglotu ikdienas darbu – virtuves kombains, putekļusūcējs, trauku mazgājamo mašīnu. Ja dāvini sīkumus, tad arī praktiskus: šķiltavas vai matu saspraudes, salvešu komplektu, virtuves aizkarus, ja tie ir dvieļi, tad neaizmirsti arī dvieļu turētāju, dāvinot kafijas automātu – pievieno filtru komplektu. Ja sievietei Jaunavai patīk rokdarbi, tad vari dāvināt arī šūšanas vai adīšanas piederumus.

Vīriešiem

Vīrietis Jaunava ir strādīgs, akurāts, ļoti organizēts. Pamēģiniet uzdāvināt kaut ko, kas palīdzētu viņam palikt tikpat organizētam. Piemēram: piezīmju grāmatiņu vai klasisku ādas dokumentu somu, kalkulatoru un citas skaitīšanas, mērīšanas ierīces.. Vīrietis Jaunava priecāsies arī par dāvanu – kaklasaiti vai garu šalli, jo viņi ir labi biznesmeņi, kā arī patiks, ja varēs sekot modei kaut vai nēsājot stilīgu kaklasaiti.

Oficiālai dāvanai — grāmatas un plānotāji, kā arī dažādi dekoratīvi izstrādājumi no koka.

Bērniem

Bērni dod priekšroku miniatūrām lietām. Meitene būs priecīga par mazām lellītēm, bet puisītis ar prieku spēlēsies ar miniatūru konstruktoru. Mazajām Jaunavām būs nepieciešams arī stāsts par to, kā jūs tikāt pie šīs dāvanas. Jaunavām patīk viss, kas saistās ar intelektu un gudrību. Bērnu grāmatiņa būs tieši laikā. Protams, tai ir jābūt interesantai, vai nu ar košiem zīmējumiem un pārsteigumu, kad kāds no zīmējumiem ir kustīgs, izņemams no lapas, vai arī grāmata ir no dažādām faktūrām. Jaunavas daudz vairāk priecāsies par mazu, interesantu dāvaniņu, kas ir asprātīgi iesaiņota, nekā par lielu, bezgaumīgu rotaļlietu. Piemēram, tu vari paslēpt mazu rotaļlietu piecās, citu par citu lielākās kastītēs. Arī abonements uz leļļu teātri vai bērnu koncerts mazajai Jaunavai priecēs sirdi. Protams, arī jauks apģērbs un aksesuāri nav slikta dāvana, tikai Jaunavām labāk patīk vienkāršas, klasiskas lietas, tādēļ labāk meklē dāvanu bioveikalos, kur bērnu drēbes ir šūtas no dabīgiem materiāliem, mierīgos toņos.

Iesaiņojums

Tā kā Jaunavas zīmē dzimušie ir kārtības mīļotāji, tad galvenais, ietin dāvanu kārtīgi, citādi Jaunava jau uzreiz būs neapmierināta ar saturu, pat nezinot, kas tur iekšā. Iepakojumam nav jābūt spilgtam.

Dāvanu var vienkārši iesaiņot, taču neaizmirsti garantijas talonu un instrukciju. Jaunava lasa pat to lietu instrukcijas, kuru darbības principus pārzina labāk par to izgudrotāju.

Ziedi

Ja ziedi ir tikai kā pielikums dāvanai, tad tie faktiski ir simbols, tāpēc tie var būt ļoti pieticīgi. Un tomēr - elegance pāri visam.

     [+] [-]

, 2013-08-21 20:54, pirms 11 gadiem
Pēc horoskopa esmu jaunava,taču,ja man vīrs iedomātos uzdāviņāt mikseri vai virtuves kombainu,viņš smagi ciestu ,vairāk morāli kā fiziski. Jaunavu praktiskums un analītiskais prāts ir stipri pārspīlēts. Jaunavas ir sievišķīgas. Dāviniet smaržas,zeltlietas,lakatus utt. Nedāviniet neko no tā,kas norādīts kā ieteicamās dāvanas sievietei jaunavai. Tāda sajūta,ka sievietes jaunavas ir kamieļi.ēzeļi vai zirgi,kuriem nemītīgi jāstrādā. Un prieku spēj sagādāt vien pēc iespējas ērtāki darbarīki. Uh,dusmas.