Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Ielīgo veiksmīgu sadarbību!

Ielīgo veiksmīgu sadarbību!
Korporatīvās Līgo un Jāņu dienas dāvanas taviem biznesa partneriem

Senie latvieši ticēja, ka Jāņu naktī Jāņa bērniem daudz jādzied, lai nākamajā gadā nebūtu daudz jāraud. Mūsdienu Jāņu ticējums ir pragmatiskāks - saviem klientiem, partneriem un darbiniekiem Līgo svētkos jāpasniedz dāvanas, lai nākamajā gadā būtu lieliska sadarbība!

"Pārsteigumu Aģentūra" zina - Līgo nav tikai siers un alus vien, vismaz ne klasiskajā izpratnē! Tomēr Jāņos jāēd daudz dzeltena siera, lai visu atlikušo vasaru spīdētu dzeltena saule. Tāpēc mēs jūs iepazīstināsim ar siera mazo brāli knapsieriņu - veselīgu un nedaudz pikantu našķi, kam grūti pretoties. 

Jūsu klientus, darbiniekus un biznesa partnerus pārsteigs un iepriecinās mūsu šokolādes siers, kas pieejams ar dažādām garšvielām, vairākos izmēros un formās, un personalizētos iepakojumos. Šī Jāņu delikatese neatstās garšas kārpiņas vienaldzīgas! Ja vēlaties pieturēties pie tradicionālām vērtībām, "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā izveidot pašiem Jāņu sieru. Piedāvājumā siers ar garšvielām pēc jūsu izvēles - ķirbju sēklām, saulē kaltētiem tomātiem, baziliku un pat zemesriekstiem.

Protams, Jāņi bez alus nebūtu mūsu tautas galvenie svētki, tāpēc "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā personalizētās alus pudeles, alus un uzkodu grozus, kā arī interesantus veidus, kā pasniegt alu.
Jāņi ir latviski svētki un arī vairums "Pārsteigumu Aģentūras" piedāvāto prezentdāvanu izdomātas un tapušas Latvijā. Viens no latviskajiem un oriģinālajiem jaunumiem ir ozollapu vīns, kuru dāvinot simboliski parādāt, ka vēlaties sadarbībai piešķirt ozola mūža ilgumu un spēku. 

Vēl arvien šaubāties, vai apsveikt savus klientus, darbiniekus un partnerus Līgo svētkos? Biznesa dāvanu saņēmēji novērtēs svētku mielastam tik noderīgos garšvielu komplektus un lielos šokolādes sērkociņus, ar ko simboliski aizdegt Jāņu ugunskuru savā prātā un sirdī.

Ja siers, alus un citi gardumi jau dāvināti iepriekš, "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā gaumīgus un oriģinālus pirts aksesuārus, maģiskās līgo nakts spilvenu, instrukcijas lēkšanai pāri ugunskuram, dabai draudzīgo grilu, Līgo pretodu komplektu, Līgo vainaga puzli un citus pārsteigumus!

Vai izdevās jūs ieinteresēt? Uzziniet vairāk un uzvariet konkursā "gada oriģinālākais dāvinātājs"! 

Vairāk ideju skaties šeit
Līgo dāvanas — Pārsteigumu aģentūra

Raksta autore:
Ieva Baranova