Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Video: Kā Latvijas vīrieši izvēlas dāvanas?

Redakcija
Redakcija
Viena no burvīgākajām svētku sastāvdaļām ir dāvanas. Kuram gan nepatīk tās saņemt! Taču atrast to īsto, lielisko dāvanu ir diezgan sarežģīti. Vīrieši dāvanu izvēli parasti uztic sievietēm, bet ko darīt, kad jāizraugās dāvana savai mīļotajai sievietei, mammai vai māsai? Viedokļi par ideālo dāvanu atšķiras, tomēr neilgi pirms svētkiem uz ielas sastaptie vīrieši ir pārliecināti, ka slotu vai svarus zem eglītes nevēlētos redzēt neviena sieviete.

STENDERS veikalu vadītājas Lienes Bērziņas pieredze liecina, ka vairums vīriešu veikalos pavada īsu brīdi, jo zina, ko vēlas, bet ir arī tādi, kas ilgi izvēlas dāvanas saturu, piedaloties dāvanu iesaiņošanā. “Dažiem telefonā ir bilde ar vajadzīgo produktu, bet diezgan bieži vīrieši lūdz palīdzību konsultantēm. Starp citu, sievietes nereti novērtē par zemu vīriešu zināšanas kosmētikas jomā – mūsu pārdevēju pieredze rāda, ka sievietes biežāk nekā vīrieši sajauc dušas zefīru ar dušas želeju! Vīrieši labprāt izvēlas šādas interesantas lietas,” stāsta Liene Bērziņa.
Vērtējums: