Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Piecas idejas neaizmirstamai vecmeitu ballītei

Redakcija
Redakcija

Kāzu sezona rit pilnā sparā, un viena pēc otras šobrīd tiek organizētas arī dažādas tematiskās vecmeitu ballītes, kas ir īsti draudzeņu kopā būšanas svētki. To norises vieta un izpildījums ļauj vaļu fantāzijai un pat visoriģinālāko ideju īstenošanai, taču kā nepajukt plašo izklaides iespēju piedāvājumā un izvēlēties to, kas līgavai sagādās neviltotu prieku un ļaus vēlreiz pārliecināties, ka viņai ir pašas labākās draudzenes? Turpinājumā piedāvājam piecas idejas lieliskai vecmeitu ballītei, kas patiks kā grima, skaistumkopšanas un labsajūtas entuziastēm, tā arī aktīvās atpūtas, brīvdabas izklaižu un uzlādējoša ātruma cienītājām.

Grima meistarklases sievišķīgam vakara iesākumam

Kas gan būtu meiteņu ballīte bez kosmētikas uzklāšanas paraugdemonstrējumiem un jaunāko tendenču apspriešanas?! Draudzeņu sniegtie skaistumkopšanas padomi un produktu ieteikumi nenoliedzami ir zelta vērtē, taču vēl labāk, ja grima uzklāšanas trikus var mācīties no jomas profesionāļiem. Sarīkojiet neaizmirstamu vecmeitu ballīti ar grima meistarklasēm sievišķīgajā MIRO MIRO studijā, kur visas kopā varēsiet iepazīt savas īstās krāsas un produktus, apgūt dienas un vakara grima pamatus, eksperimentēt ar savu tēlu un izpētīt citas ikdienā noderīgas grima tehnikas, kā arī paralēli pavadīt burvīgu pēcpusdienu ziedu, romantisku pasteļtoņu, dzirkstošu dzērienu un smieklu ieskautā vidē, pēc kuras pavisam noteikti būsiet gatavas iekarot jebkuru pilsētas bāru, klubu vai restorānu.

Vasarīgs izbrauciens pa Daugavas ūdeņiem uz kuģīša klāja

Ūdens prieki ir neatņemama vasaras sezonas sastāvdaļa, un kad mainīgie laika apstākļi neļauj pilnībā izbaudīt naksnīgas peldes un sauļošanās kūres pludmales smiltīs, jautras izklaides uz atpūtas kuģīša ir lieliska alternatīva. Baudiet tropiskas noskaņas, enerģiskus mūzikas ritmus un vēju matos, malkojot gardus kokteiļus uz viesmīlīgā atpūtas “milža” “Vecrīga” klāja! Divos stāvos izvietotais pasažieru kuģītis jūs nesteidzīgi izvizinās gar Vecrīgas skaistākajām vietām, kur šampanietis garšos vēl labāk kā jebkad, kur fotogrāfijās noķertais saulriets un emocijas liks apskaust pašām sevi un kur jautrība nebeidzas līdz pat vēlai vakara stundai. Holivudas filmu cienīga izklaide kuģīša šarmantā personāla pavadībā garantēta!

Atraktīva un koša draudzeņu fotosesija brīvā dabā

Gada siltie mēneši, kad viss zied un zaļo, ir īstais laiks, lai ļautos pozitīvai fotosesijai brīvā dabā. Ņemiet līdzi krāšņākās kleitas, gardas uzkodas un labu noskaņojumu un ieskandiniet vecmeitu ballīti ar jautru draudzeņu fotosesiju-pikniku profesionālās fotogrāfes Ilze Oses vadībā. Jums nebūs jāuztraucas ne par fotosesijas vietu, ne arī par iepriekš iestudētām pozām – šeit galvenais ir neviltotas emocijas un labi pavadīts laiks, kas tiek notverts un iemūžināts burvīgu fotogrāfiju veidā. Dažas no tematiskajām tērpu un aksesuāru idejām, kas ballīti padarīs vēl dzirkstošāku, ir retro stila kleitas, lentes ar asprātīgiem titulu uzrakstiem, spilgtas parūkas, hēlija baloni, tropiski dzērieni un viss cits, kas vien ienāk prātā. Tā būs jautra un saliedējoša pieredze, ko atcerēties atkal un atkal.

Relaksējoša izklaide profesionāļu rokās jeb diena iekš SPA

Dažādas relaksējošās procedūras jau izsenis tikušas uzskatītas par iekšējas harmonijas noslēpumu, kas tūlītēji spēj atjaunot kā miesas, tā arī gara spēku. Izbaudiet izmeklētas ķermeņa labsajūtas kūres ESPA Rīga SPA centrā, kur tās ir rūpīgi veidotas, apvienojot gan senās, gan mūsdienu dziedniecības un relaksācijas tehnikas un zināšanas. Sejas kopšanas rituāli, masāžas, aromterapija, saunas, baseini un tvaika pirtis, kā arī īpašais mindfulness seanss gādās par netraucētu atpūtu visas dienas garumā. Kāpēc gan neapvienot patīkamo ar lietderīgo, ieskandinot vecmeitu ballīti labāko draudzeņu lokā un visām kopā efektīvi atbrīvojoties no ikdienā uzkrātā stresa?! Pirmskāzu laiks ir ideāla iespēja ļauties sevis palutināšanai augstākajā līmenī. Topošā līgava to noteikti novērtēs.

Asas izjūtas un adrenalīns īstenām ātruma cienītājām

Sievišķīga sevis lutināšana kosmētikas meistarklašu un SPA procedūru veidā nenoliedzami ir lieliska atpūta, taču ir meitenes, kuras tā vietā dod priekšroku asākām izjūtām un sacensību garam. Tāpēc, lai izjustu vēl nebijušas emocijas un izmēģināt ko neierastu, ļaujieties uzlādējošām sajūtām, ko sniegs jaunās Blue Shock Race halles elektrokartingi, kas ne tikai ir ātri un jaudīgi, bet arī darbojas daudz klusāk nekā iekšdedzes auto un neizdala nepatīkamās izplūdes gāzes. Tieši tāpēc ar šo azartisko sporta veidu pavisam droši var nodarboties arī iekštelpās, sarīkojot draudzeņu turnīru, kas sniegs neviltota prieka devu vēl ilgam laikam uz priekšu. Papildus stūrēšanas aktivitātēm varēsiet izmēģināt arī aizraujošos rallija simulatorus un virtuālās realitātes piedzīvojumus, turklāt halles telpas svinībām ir pieejamas līdz pat vēlam vakaram.

Lai jautra un neaizmirstama ballīte!