Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

11 idejas, ko dāvināt māmiņai Mātes dienā

Ikvienam sava māmiņa noteikti ir pasaulē viena no vismīļākajām un sirsnīgākajām sievietēm, ar kuru kopā pavadīti daudzi jo daudzi gadi. Tieši tādēļ, tuvojoties mātes dienai, ir laiks padomāt par šīs brīnišķīgās sievietes palutināšanu kādā īpašā veidā un, pateicībā par to, ka viņa vienkārši ir, sagatavot jauku pārsteigumu.
Ko tad dāvināt Mātes dienā? Sevišķi, ja neesat nekāds rokdarbnieks vai esat darbā ļoti aizņemts cilvēks?

Atsēdies, atpūties,
Mana mīļa māmulīte:
Diezgan biji strādājusi,
Mani mazu auklējot.




1) Tu noteikti arī ikdienā rūpējies par māmiņas veselību, taču viņas dienā vari jo īpaši palutināt viņu ar veselīgu un patīkamu pārsteigumu. Par visiem kopā pavadītajiem gadiem, kad viņa gādājusi par tevi, gādā arī par viņu, ļaujot izbaudīt laiku fizioterapijas centrā "Audemus", kas ar individuālu pieeju parūpēsies par viņas veselību. To pratīs novērtēt ikviena māmiņa, jo centrā strādā sertificēti fizioterapeiti, pacientiem piedāvājot konsultācijas, dažādās speciālās fizioterapijas tehnoloģijas, veselības vingrošanu, slinga terapiju, fizikālās procedūras, ārstnieciskās masāžas, kinezioloģisko teipošanu, ergonomijas apmācību u.c. Fizioterapeitiem ir padziļinātas zināšanas muguras sāpju un mugurkaula saslimšanu, neiroloģisku saslimšanu ārstēšanā, rehabilitācijas nodrošināšanā pēc traumām un operācijām, kā arī fizioterapijas tehnoloģijās grūtniecēm, cukura diabēta un kardioloģiskajiem pacientiem.




2) Parūpējies par māmiņas nogurušajām kājām, iegādājoties vēnu centra "Flebomedika" kompresijas zeķes, kas atvieglos viņas ikdienu. Lietojot šīs zeķes tiek uzlabota asins atplūde, kā rezultātā samazinās tūska un smaguma sajūta. Savukārt pareizu medicīnas kompresijas zeķu lietošana nodrošina 50% vēnu ārstēšanas panākumus.

Cilvēka uzturēšanās vertikālā pozīcijā apgrūtina vēnu darbu. Ar skābekli trūcīgi apgādātās asinis pretēji zemes pievilkšanas spēkam jānogādā sirds virzienā. Šajā procesā palīdz kāju ikru muskulatūra. Tā saspiež vēnas un tādējādi spiež asinis augšup. Ja šis atbalsts izpaliek, tad asinis vēnās var "iestrēgt"", rezultātā kājas un pēdas var pietūkt, radot smaguma, noguruma un saspīlējuma sajūtas.


3) Sasildi māmiņas sirdi ar vērtīgu grāmatu un pārsteidz viņu ar praktisku vai interesantu lasāmvielu.
Uzdāvini apgāda "Zvaigzne ABC" grāmatu "Es Tevi mīlu. Manas māmiņas saldākās receptes" kā pateicību par bērnības jaukajām atmiņām. Grāmatā ir apkopotas lielisko, gardo bērnu dienu ēdienu receptes. Atmiņas par vienkāršajiem, ātri pagatavojamiem un garšas ziņā izcilajiem desertiem, plātsmaizēm un cepumiem joprojām ir dzīvas. Grāmatā “Es tevi mīlu!” ievietoti arī iedvesmojoši un sirsnīgi izteikumi par mīlestību.

Ja tavai māmiņai, patīk interesanti un aizraujoši stāsti, vari izvēlēties “Simts gadi” ir piesātināts, bagātīgs, patiess un dziļi aizkustinošs romāns – plaša autobiogrāfiska dzimtas sāga, kur galvenās lomas atvēlētas četru paaudžu sievietēm, cenšoties izprast viņu likteņus, raksturus, pieņemtos lēmumus un katras varones spēka un vājuma avotus. Romāns, protams, ir arī par viņu vīriešiem – gan tiem, kas apprecēti, gan tiem, kas tikai mīlēti, un bieži vien, kā jau dzīvē, tas nav viens un tas pats. Tikpat krāšņi un izteiksmīgi kā cilvēku likteņus, autore apraksta skarbo, skaisto Norvēģijas dabu, kas vienmēr bijusi būtisks izteiksmes līdzeklis Herbjorgas Vasmu daiļradē.
H. Vasmu raksturīga spilgta iztēle un trāpīgs, emocionāli niansēts rakstības stils. Daudz asprātīgu un dzīvīgu dialogu, satraucoši notikumi un kvēlas jūtas – gan zemdegās gruzdošas, gan pavisam atklāti paustas.

Katra Herbjorgas Vasmu grāmata ir īsts dārgakmens...


4. Ja tava māmiņa vēl nekad nav gājusi uz vērtīgu masāžu vai jogas nodarbībām, dāvā viņai šo miera un enerģijas sajūtu.
Jogas laikā tiek veikti vingrinājumi (krijas), kas palīdz saglabāt ķermeni lokanu un spēcīgu. Tas atstāj labvēlīgu fizisku un garīgu iespaidu uz ķermeni un prātu, kā arī vienlaicīgi palīdz rast un saglabāt iekšēju mieru, bet šokolādes masāža atbrīvos no ikdienas spriedzes. Ļauj mammai dienu pavadīt bezrūpīgi, izvēloties enerģijas uzlādējošu laika pavadīšanu vai jebkuru citu relaksējošu skaistumkopšanas procedūru no "Emma Frīda". Salonā varēs izvēlēties sejas kopšanas un ķermeņa procedūras, kā arī dažāda veida masāžas, kas relaksēs un atjaunos tonusu un ādas elastību. Frizieris, manikīrs, pedikīrs, solārijs vai vaksācija -skaistumkopšanas salons "Emma Frīda" ir parūpējusies, lai viss būtu atrodams vienuviet un jebkurš klients, kas izmantojis kādu no pakalpojumiem, saņemtu možu un labu omu.


5. Gulta ir tā vieta , kur mēs izbaudām komfortu, vēlamies redzēt skaistus sapņus un labi atpūsties, kur ar rītausmu sākas katra diena un ar saullēktu beidzas vēl viena diena. Ir aprēķināts, ka gultā cilvēks pavada trešdaļu savas dzīves, tas nozīmē, ka no septiņdesmit pieciem pavadītiem gadiem, divdesmit pieci gadi tiek pavadīti zem segas, tāpēc, rūpējoties par māmiņas labsajūtu, mieru un saldākiem sapņiem, iepriecini viņu ar jaunu un kvalitatīvu zīda gultas veļu no zīda izstrādājumu pasaules "Silk Secret". Zīda izstrādājumu ražošanā tiek izmantots kvalitatīvs, augstvērtīgs, 100% garšķiedras Mulberry zīds, kam piemīt īpašs vieglums un antialerģiskas īpašības.


6. Salons "Garra Rufa" piedāvā īpašu pakalpojuma veidu - zivju SPA. Tā ir atpūta ne tikai dvēselei, bet arī ādai. Garra Rufa zivju pīlings ir kļuvis ārkārtīgi populārs estētiskajā kosmetoloģijā un unikāla iezīme šīm zivīm ir tā, ka tās rūpīgi attīra cilvēka ķermeni no atmirušajiem ādas gabaliņiem, neaizskarot veselo ādu, un padara to glītu un rūpīgu, pēc vairākām procedūrām ādai kļūstot tik maigai kā bērnam. Garra Rufa zivtiņu dzimtene ir Turcija, kur tās mīt dabiskajos termālajos avotos. Tur zivju SPA procedūra ir zināma jau vairāk kā 200 gadus. Izmanto dabas dotās iespējas skaistumkopšanā un cilvēka labsajūtas uzlabošanā, pārsteidzot savu mammu ar īpaši eksotisku skaistumkopšanas procedūru.


7 Visiem zināms, ka dabas dotās veltes organismam ir visvērtīgākās, tādēļ pasniedz māmiņai dabīgo kosmētiku no Homeopātiskās aptiekas. Iegādājies līdzekli imunitātes stiprināšanai, ādas vai matu kopšanai, kas tapis no dabīgiem produktiem. Veselīgi mati vienmēr izskatās skaisti, tādēļ mēs iesakam izvēlēties "Spiritus Apis compositum" šķīdumu, kas stiprinās matu saknes un veicinās matu augšanu, ja ar to ik pārdienas vakaros iemasēs galvas ādu, vai "Spiritus Apis compositum sine oleum Ricini" līdzekli bez rīcineļļas, kas būs piemērots taukainiem matiem.


8. Par labi padarītu darbu vislabākā dāvana ir māmiņas prieks, tāpēc parūpējies par viņas žilbinošo smaidu, uzdāvinot iespēju doties uz ārstniecības iestādi "Adoria", kuras pamatuzdevums ir pacientu veselības aizsardzība un uzlabošana, slimību ārstēšana un profilakse. Kvalitatīvu medicīnisko palīdzību sniedz dažādu nozaru speciālisti: ģimenes ārsti, ginekologs, neirologs, dermatologs, ķirurgs, zobārsts, zobu higiēnists, masieris, manuālais terapeits, psihoterapeits. SIA „Adoria” piedāvā arī kosmētikas speciālistu pakalpojumus un pakalpojumus roku kopšanā.



9. Pavadi laiku kopā ar savu mammu aktīvi un jautri, spēlējot boulingu, malkojot gardu vīnu un notiesājot veselīgus augļus. Uzdāvini viņai jauku vakaru ģimenes lokā, izvēloties vīnu cienītāju komplektu 4-6 personām, ko piedāvā "Fantasy Park". Tajā iekļauts boulinga celiņš uz vienu stundu, kā arī dažādi gardumi- siera un augļu plate, viena lielā "Prosciutto" pica un mājas vīns, bet ceturtdienās no plkst. 19:00 līdz 23:30 Karaoke pasākumi ar atraktīvo vadītāju.



10. Apliecini, ka tava mamma gatavo vislabāk par visiem, uzdāvinot viņai jaunu tehnikas palīgu, kas atvieglos viņas darbu, rosoties pa virtuvi. Lai māmiņas rokas darbā nepiekūst, izvēlies virtuves kombainu, blenderi, mikseri vai jebkuru citu sadzīves tehniku no "Koroso". Iespējams, ka viņai jau sen nepieciešama jauna tējkanna, kafijas aparāts vai jaudīgāks putekļusūcējs. SIA "Koroso" tehnikas izvēle būs pietiekoši plaša, lai tu atrastu to, kas nepieciešams tieši tavas dzīves īpašākajai sievietei, jo šeit varēsi izvelēties augstākās klases daudzfunkcionālu virtuves kombainu, modernu un ergonomiska dizaina mikseri vai mūsdienīgu kafijas aparātu, kas tevi nepievils savā izvēlē. Iegādājies "Zelmer" produkciju, kas ir viens no vadošajiem sadzīves tehnikas un putekļusūcēju ražotājiem pasaulē. "Zelmer" vārds ir garantijas zīme precēm, ko lieto miljoniem klientu visā pasaulē. Kompānijas ražotā tehnika ir augstākās kvalitātes standartu un modernākā dizaina apvienojums.


11. Visbeidzot, kā gan mātes diena varētu pastāvēt bez galvu reibinošiem ziedu aromātiem un daudzkrāsainības? Izvēlies savas māmiņas visiecienītāko krāsu un pasniedz viņai burvīgu ziedu pušķi, kas rotās telpu viņas mājās un ienesīs tajā vairāk prieka un mīlestības.