Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Video: Kā nosvinēt vīriešu dienu Padomju garā? 23. februāris "Alberta pīpēs"

Redakcija
Redakcija

23. februāris- vēsturiski Padomju Armijas un jūras kara flotes svētki vai tautā vienkārši vīriešu diena. Šo dienu vēl joprojām neaizmirst arī pie mums. Daļa vienkārši, lai lieku reizi sabučotu savu vīrieti, daļa ar atmiņām un smaidu, daļa ar asarām vai naidu.

Tos, kam šī diena patiešam saistās ar pārāk sliktām atmiņām, kā arī supernacionāli noskaņotus tautiešus, kuri ieraugot sirpi un āmuru nedēļu nevar aizmigt vai atsāk čurāt gultā, aicinām video vienkārši neskatīties, bet tiem, kam ar humoru un pagātni viss kārtībā, piedāvājam video no veikala "Alberta pīpes", kur vīriešu diena katru gadu tiek svinēta pa īstam- ar šņabi, skābiem kāpostiem, speķi un sīpoliem, ar jaunībā novalkātiem armijas tērpiem un krievu mūziku. Šeit vīriešu dienu svin kā jauku atmiņu un senu draugu satikšanās dienu, ar Padomju armijas ideoloģiju, slavināšanu vai vienkārši pļēgurošanu te nav pilnīgi nekāda sakara un kā atzīst tabakas veikala saimnieks, īsts Latvijas patriots Romāns Justs: "Es nožēloju, ka man nācās dienēt Padomju armijā, bet izsvītrot šos gadus no dzīves netaisos". Video gan no 2011. gada svinībām, bet arī šodien Alberta ielā 1 viss notiek- ar izdomu, interesanti un pa īstam.

Vai tu atzīmē 23. februāri kā vīriešu dienu?

  • 12

  • 44

  • 2


     [+] [-]

, 2012-02-25 22:20, pirms 12 gadiem
taa tomeer ir muusu jauniiba......