Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:73, Did:0, useCase: 3

Vīrieša tipu var noteikt pēc viņa iepirkuma groza

Ja sākotnēji bija pamats uzskatīt, ka virtuvē saimnieko tikai sieviete, tad šobrīd to dara arī vairums vīriešu. Ļoti daudzi no viņiem ir lieliski pavāri un nereti pat pārspēj daudzas sievietes savā kulinārijas mākslā, taču viss sākas tieši lielveikalā, izvēloties piemērotus produktus. Vai ticēt, vai ne, katrs izvēlas pats, taču pēc vīrieša iepirkuma groza satura varot rast pirmo iespaidu par viņa rakstura iezīmēm.

Konservatīvais.

Šī tipa vīrieši neievieš jaunas ēšanas tradīcijas un produktus, kas viņos neizraisa uzticību, viņi labāk izvēlēsies jau sen pierastus un pārbaudītus ēdienus nekā mēģinās ko jaunu. Arī citās dzīves jomās viņi augstāk vērtē tradicionālās īpašības, uzticību un paļaušanos uz partneri. Šie vīriešī noteikti nemēdz eksperimentēt un vienmēr labāk izvēlas pieturēties pie vecām, labām lietām.

Ideālists.

Šī tipa vīrieši ļoti rūpīgi pārskata katra produkta sastāvu. Viņi neiegādājas ēdienus, kas satur konservantus un visus pirkumus savieto tikai dabīga auduma maisiņā vai somā. Ar sievieti viņi var ilgi diskutēt par dabai draudzīgu vidi un visu, kas ar to saistīts. Viņi nepārtraukti ir pārņemti ar domu visu idealizēt un tieši tādēļ nespēj atbrīvoties un baudīt dzīvi.

Stresa pārņemtais.

Viņiem vienmēr ir par maz laika. Veikalā viņi haotiski mēģina atrast vajadzīgās preces, ik pa laikam ieskatoties pirkumu sarakstā. Vispiemērotākā pārtika, viņuprāt, ir tāda, kuru var ātri pagatavot. Sievietei ar šādu vīrieti nebūtu jāgarlaikojas, jo viņš parasti ir neparedzams, taču tam ir arī negatīvā puse, jo, vienmēr baidoties kaut ko nokavēt, viņš no vienām attiecībām var pāriet uz citām.

Baudītājs.

Šis ir vīrieša tips, kas noteikti izmēģinās ko jaunu gan pārtikas, gan citās jomās. Viņiem patīk iepriecināt sevi un citus ar kaut ko īpašu, tāpēc viņu iepirkumu grozā uzradīsies viss izsmalcinātais un neizmēģinātais, bet tāda jaunumu meklēšana viņiem diezgan ātri sāk apnikt.

Pieticīgais.

Viņi vienmēr uzturas vietās, kur atrodamas lielas atlaides. Šo vīriešu iepirkumu grozā vienmēr tiek ielikts kaut kas tāds kā čipsi un alus. Šie vīrieši nemaz neapgrūtina sevi ar domu kaut ko mainīt, savu naudu labāk izvēlas tērēt alkoholiskajiem džērieniem nekā nopirkt sievietei kādu dāvanu. tie ir vīrieši, kas labprāt uzdzīvo un parasti nav gatavi nopietnām un ilgstošām attiecībām.

Ērtību mīļotājs.

Ērtībai viņu dzīvē ir liela nozīme. Viņiem parasti ir vispilnākie iepirkumu grozi ar visdažādākajiem ēdieniem. Viņiem patīk sevi nodrošināt ar visu nepieciešamo, ar ko īstajā brīdī var pacienāt arī ciemiņus. Šiem vīriešiem ir svarīga ģimene un atmosfēra mājās.

     [+] [-]

, 2010-11-14 13:58, pirms 13 gadiem
skaidrs...baudītājs

     [+] [-]

, 2010-11-14 14:03, pirms 13 gadiem
muļķības, katrs pērk to ko grib.

     [+] [-]

, 2010-11-14 14:25, pirms 13 gadiem
perk jau gan ko grib un tiesi pec ta ko grib var noteikt kas tu par tipinu

     [+] [-]

, 2010-11-14 15:02, pirms 13 gadiem
Zināju kādreiz vienu pieticīgo, viņš riktīgi tā arī iepirkās kā šeit rakstīts.

     [+] [-]

, 2010-11-14 16:04, pirms 13 gadiem
mans onka toč pieticīgais, viņš visu pērk tikai ar atlaidēm, pat neskatās smako vai ne, dažas reizes ir iegrābies ar veciem produktiem, bet tas viņu neattur arī turpmāk pirkt tikai atlaižu produktus

     [+] [-]

, 2010-11-14 18:30, pirms 13 gadiem
Man jau liekas, ka var pirkt ari atlaizu produktus, tikai jaseko lidzi, kadus!

     [+] [-]

, 2010-11-14 18:51, pirms 13 gadiem
nu es jau ar domāju, ka jāseko līdz