Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:73, Did:0, useCase: 3

Jautrais darbinieku tests

Redakcija
Redakcija

Šis tests vairāk domāts atslodzei vai jautrai laika pavadīšanai. Neuztveriet to pārāk nopietni.

Direktors – šis ir cilvēks, kas labi patur galvā nepieciešamo ikdienas informāciju un tā nav maza. Tāpēc ar mērlentas palīdzību izmēriet savas un kolēģu galvas apkārtmēru. Direktoram protams ar lielo informācijas daudzumu būs vislielākā galva.

Grāmatvedis – šis cilvēks strādā ikdienas ar daudz skaitļiem un cipariem. Ar hronometra palīdzību varēsiet pārbaudīt, kurš visātrāk pratīs noskaitīt no 50 līdz 1. Tas cilvēks ir visatbilstošākais grāmatveža amatam.

Kasieris – šajā profesijā daudz nākas saskarties ar naudu. Kurš visprecīzāk noteiks cik santīmu ir kolēģim saujā būs spējīgs strādāt kasiera amatā.

Pārdošanas vadītājs – šajā amatā ir nepieciešams daudz un ātri runāt. Tāpēc viņam jāspēj pēc iespējas ātrāk un bez kļūdām pateikt „īkšķis ģipsī – vaska maska”.

Personāla daļas vadītājs – Viņa pārziņā ir biogrāfiskie dati. Tāpēc tas ir cilvēks, kurš zina daudzu kolēģu dzimšanas dienas vai vārda dienas datumi.

Sekretārs – šajā profesijā jāprot uzmanīgi klausīties, tad tas ir cilvēks, kurš, spēlējot „klusos telefonus”, pēdējais ir pareizi saklausījis direktora teikto.

Kurjers – Viņam ir daudz jāskrien, tāpēc ir jābūt ‘ stiprām” plaušām, kurš visātrāk uzpūtīs balonu, spēs strādāt par kurjeru.

Firmas darbinieki – visi pārējie, kas nav ieguvuši iepriekšminētos amatus.

     [+] [-]

, 2011-02-05 18:02, pirms 13 gadiem
Nu pēc šāda testa diezin vai pašreizējie amati ir pareizi sadalīti. Te jau pat sētniekam ir liela iespēja pakapties pa karjeras kapnēm Man liekas, ka dažreiz direktoram ir vismazākās galviņas