Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Foto: BORJOMI pikniks Lucavsalā pulcē grilēšanas meistarus, entuziastus un gardēžus

Šodien Rīgā, Lucavsalā aizritēja jau ceturtais minerālūdens „Borjomi” rīkotais pikniks, kas nu jau kļuvis par vienu no iecienītākajiem un lielākajiem piknika pasākumiem Latvijā, pulcējot vienkopus gan pilsētas iedzīvotājus, gan tās viesus. Pasākumā piedalījās grilēšanas meistari no Latvijas un Lietuvas, kas ne tikai gatavoja gardas piknika uzkodas, bet arī dalījās ar grilēšanas noslēpumiem. Savukārt “Borjomi” piknika dalībniekiem atklāja noslēpumu, kā gūt viegluma sajūtu pēc gardajām maltītēm.

Muzikālo baudījumu apmeklētājiem piknika laikā nodrošināja pašmāju labākā jazz funk grupa „Very Cool People” un jaunā, džeza dziedātāja un lieliskās balss īpašniece Kristīne Prauliņa. Savukārt par patīkamu atmosfēru rūpējās radošā un harizmātiskā TV personība – Valters Krauze.

Foto: Iveta Apškrūma, epadomi/ tavavirtuve.lv