Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Aicina uz pirmo saldējuma Festivālu Jūrmalas Kūrorta svētkos

Latvijas vadošais piena produktu un saldējuma ražotājs Food Union sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu aicina uz Jūrmalas Kūrorta svētkiem 27.maijā, kuru ietvaros pirmo reizi Latvijā tiks aizvadīts “Saldējuma Festivāls” – svētku saldākais notikums. Visas dienas garumā gan lieli, gan mazi svētku apmeklētāji varēs izbaudīt Latvijas labākos saldējumus, saldējuma kokteiļus un saldējuma desertus no zīmoliem Pols, Kārums, Tio, Klasika un Ekselence par īpaši “saldu” cenu. Saldējuma festivāls norisināsies Dzintaru pludmalē iepretim Turaidas ielas izejai uz jūru no plkst. 10-19.

„Mūsu saldējuma klāstā ietilpst populārākie saldējumu zīmoli Latvijā – Pols, Kārums, Tio, Klasika un Ekselence. Teju visiem šiem zīmoliem esam sarūpējuši jaunumus – Kārums biezpiena saldējumu, Pols šokolādes saldējumu kraukšķīgajā vafelītē, Ekselence vaniļas un mandeļu saldējumu un citus. Ar visiem šiem jaunumiem un jau izsenis iecienītajām auksto gardumu garšām, kā arī ar virkni aizraujošu aktivitāšu un konkursu gaidīsim visus vasaras sezonas atklājējus uz pirmajiem saldējuma svētkiem Jūrmalas pludmalē,“ tā Sandra Usačeva, Food Union saldējuma zīmolu vadītāja.

Saldējuma festivāls būs bagāts ar aizraujošām aktivitātēm un konkursiem visai ģimenei. Saldējums Pols festivāla apmeklētājus aicinās atgriezties bērnības atmiņās, nofotografējoties uz lielformāta šūpuļzirdziņa. Biezpiena saldējums Kārums aicinās uz Lidotavu, kurā bērni varēs pārbaudīt savu precizitāti, lidinot vārnēnus mērķos vai glābjot vārnēnus un atgriežot tos ligzdā, kā arī fotografēties ar Kārums vārniņām. Vispirktākais saldējuma zīmols Tio piedāvās saldējuma kokteiļus un aicinās bērnus iesaistīties radošajās darbnīcās, iegūt spilgtus sejas zīmējumus un īpašā fotostudijā iejusties saldējuma “ādā”. Klasisko vērtību un garšu zīmols Klasika aicinās uz retro fotostūrītī, savukārt izsmalcinātākais gardēžu saldējums Ekselence pludmalē uzburs romantisku kafejnīcu, kurā varēs atpūsties no svētku burzmas un mierīgā gaisotnē nobaudīt šefpavāru gatavotos Ekselence saldējuma desertus.

Papildus Saldējuma festivālam, jūrmalnieki un svētku viesi aicināti izbaudīt Jūrmalas Kūrorta svētku daudzveidīgo izklaides programmu – „ZZ Festivāla“ aktivitātes Majoru pludmalē bērniem un jauniešiem, Ghetto Dance starptautiskās ielu deju sacensības Majoru stāvlaukumā, pie viesnīcas „Hotel Jūrmala SPA“ muzicēs dziesminieki Lauris Valters ar grupu, Kārlis Kazāks un draugi, Goran Gora un Edgars Šubrovskis ar grupu. Vakara koncertā Majoru pludmalē uz lielās skatuves uzstāsies dažādu paaudžu un mūzikas žanru Latvijas mākslinieki - “PeR”, “Mesa”, Igo, Aminata, Edavārdi, Marija Naumova, Viktors Lapčenoks un citi. Svētku noslēgumā – uguņošana jūras krasā.