Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Jau trešo gadu aicina uz Šokolādes skolu

Redakcija
Redakcija

Latvijā mīlētākā saldumu zīmola “Laima” šokolādes muzejā jau trešo gadu pēc kārtas, šā gada 10. augustā un 24. augustā, organizēs unikālo Šokolādes skolu, kuras ietvaros mazajiem gardēžiem būs iespēja nogaršot un gatavot šokolādi, iepazīstot tās labākās īpašības, kā arī izglītoties un izzināt zīmola “Laima” vērtības un tradīcijas.

“Dalīties mīlestībā, ko sniedz šokolāde, ir mūsu lielākais prieks, tādēļ "Laimas" šokolādes muzejs jau trešo gadu piedāvā skolēnu brīvlaikā izglītoties un iegūt daudz jaunu zināšanu par šokolādi un tās ražošanas procesiem, kā arī iemācīties pagatavot šokolādes konfektes un dekorēt kūkas. Šokolādes skola ir aizraujošs piedzīvojums, kurā bērni iegūst jaunus draugus un neaizmirstamus iespaidus,” piebilst “Laimas” šokolādes muzeja vadītāja Liena Skadiņa.

Šogad Šokolādes skola tiek organizēta jau otro reizi. Skolēnu vasaras brīvlaikā iespējams saldummīļus pieteikt programmai 10.augustā vai 24.augustā. Šokolādes skola risinās, “Laimas” šokolādes muzejā, Miera ielā 22, no plkst.12:00 līdz 19:00. Dalībnieku ieteicamais vecums ir no astoņiem līdz trīspadsmit gadiem.