Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 3


Zupa ātrai tauku dedzināšanai

Redakcija
Redakcija

Šo moderno mūsdienu diētu parasti izmanto TOP modeles. Diētas efekts ir patiešām satriecošs,- septiņu dienu laikā var atbrīvoties no 5 kg liekā svara.

Diētas būtība ir tāda, ka visu nedēļu četras reizes dienā jāēd viegla, bet garšīga "Bonnas zupiņa". Bez zupas var mieloties, taču ierobežotā daudzumā, ar banāniem, ēst vārītu vistas (bez ādas) gaļu, vārītas zivis, dzert zaļo tēju, kafiju (bez cukura) un minerālūdeni. Taču,- ja ēdat, piemēram, gaļu (porcija nedrīkst būt lielāka par 200 g), tad tajā dienā nedrīkst ēst zivis un banānus. Savukārt dienā, kad ēdienkartē iekļaujat banānus (ne vairāk par 3 banāniem dienā), nedrīkst ēst zivis un gaļu utt. Kopumā nedēļas laikā jūs varat izvēlēties divas dienas, kurās ēdīsiet gaļu vai zivis, labāk uz nedēļas beigām.
Dienās, kad nelietojat uzturā gaļu, varat apēst pāris vārītus kartupeļus.
Diētas laikā pilnībā jāizslēdz no ēdienkartes alkoholiskie dzērieni, maize, saldumi, limonādes, kā arī produkti ar augstu tauku saturu.

Zupai nepieciešams:
Visi dārzeņi jāņem aptuveni vienādās proporcijās.

brokoļi,
puķkāposts,
galviņkāposts vai kabacis,
burkāni,
sīpols,
selerijas sakne,
zaļumi (obligāti koriandrs),
garšvielas (sāls, pipari, ķiploks),
tomāti,
olīveļļa.

Zupas pagatavošana:

1. Dārzeņu ieliek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra līdz gatavībai, pēc tam sablenderē;

2. Zupai pievieno sasmalcinātus zaļumus (starp kuriem obligāti jābūt kinzai) un svaigu sasmalcinātu ķiploku. Zaļumi vēlams pēc iespējas daudzveidīgi.

3. Pirms pasniegšanas šķīvī ar karstu zupu pievieno pāris karotes olīveļļas.

Labu apetīti! Ēdiet un vājējiet!