Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:413, Did:0, useCase: 0


Folijā cepta karūsa ar dārzeņiem

Redakcija
Redakcija

3 porcijām nepieciešams:

3 vidēji lielas jūras karūsas ( atrodamas arī pēc nosaukuma darida),
1 sīpols,
daudz ķiploka,
1 burkāns,
1 puravs,
1 citrons,
pētersīļi,
dilles,
eļļa,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:

1. Notīra un atķidā karūsu. Zivi no ārpuses un iekšpuses rūpīgi iemasē ar eļļu, saspiestiem ķiplokiem, sāli, pipariem un citronu. Vēderu pilda ar sagrieztiem zaļumiem, puravu, sīpola ripiņām un burkāniem. Liek uz folija gabala, vēderā kārto puravu, burkāna strēmeles, dilles, pētersīļus. Foliju cieši aizloka un atstāj uz pāris stundām ledusskapī.

2. Cep cepeškrāsnī ne vairāk kā 180 grādu temperatūrā 12-15 minūtes. Bet drīkstam pārbaudīt gatavību arī ātrāk. Svarīgākais ir zivi nepārcept!

Pasniedz ar vārītu dārzeņu ( dārzeņu izvēle plaša, gaumes lieta ) putru un svaigiem dārzeņiem

Lai labi garšo!

@martini