Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 3


Spinātu, nātru un balandu pudiņš

Savvaļā augošo augu lapiņas var izmantot ne tikai salātu pagatavošanai, bet arī siltajiem ēdieniem. Piedāvājam garšīgu pudiņu no spinātiem, nātrēm un balandām.

Nepieciešams:

100g jauno nātru lapiņu,
50g balandu lapiņu
200g spinātu
30g piena vai krējuma
1 tējkarote cukura,
sāls pēc garšas
1 tējkarote olu pulvera vai 1 ola
1 ēdamakrote rīvmaizes

Pagatavošana:

1. Nomazgātas spinātu, nātru un balandu lapiņas liek katlā, pievieno pienu vai krējumu un sautē, kamēr lapiņas kļuvušas mīkstas.

2. Tad katliņu noņem no plīts, pievieno šķipsniņu sāls, tējkaroti cukura, tējkaroti olu pulvera, ēdamkaroti rīvmaizes un visu samaisa kopā.

3. Sagatvoto masu liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā formā un cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 min.

Lai labi garšo!