Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:203, Did:0, useCase: 0


Nākamā lapa

Kabaču torte ar tomātiem un sieru 08.06.2021 09:58

Kabaču torte ir gardums, kas neatstās vienaldzīgu nevienu gardēdi. Tā garšos pat tiem, kuri parasti kabacim saka nē!

Cūkas fileja ar rabareberu piedevu 05.06.2021 09:46

Rabarberi var būt arī garda piedeva gaļas ēdieniem. Izmēģiniet cūkgaļas fileju vai karbonādi pasniegt ar saldskābu rabarberu piedevu- jūsu garšas kārpiņām tas patiks.

Laša veltnīši ar heresa mērci 01.06.2021 08:15

Kūpināts lasis, protams, ir lielisks pats par sevi un labi garšo vienkārši uzlikts uz baltmaizes šķēlītes. Taču to var arī baudīt neparastāk, piepildot nelielas laša ruletītes ar cepeškrāsnī ceptiem pastinaka un svaiga avokado gabaliņiem. Vēl baudāmāku to visu padarīs gardā heresa mērce. Recepti piedāvā Dansukker.

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm 31.05.2021 20:17

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm ir gardums, no kura grūti atteikties. Tik kārdinoši aromātisks, sulīgs un pasakaini gards, tas tā vien aicina nobaudīt kaut gabaliņu, radot īpašu svētku sajūtu pat parastā darbdienā. Un kurš gan teicis, ka ikdienas kopā būšana ar ģimeni un sev mīļiem cilvēkiem nav svētki?

Pastētes maizītes brokastu galdam 28.05.2021 06:23

Skaisti noformētas maizītes ir mūsu ģimenes tradīcija brīvdienu rītos. Protams, tās neizpaliek arī uz svētku galda. Ir taču tik patīkami, ja ēdiens ir ne tikai garšīgs, bet arī acīm tīkams.

Zemeņu zupa ar šampanieti 22.05.2021 08:57

Pēc sen gaidītās Latvijas hokejistu uzvaras pār Kanādu, piedāvājam nobaudīt atspirdzinošu desertu ar šampanieti.

Vistas pastēte ar maskarpones sieru 17.05.2021 08:37

Giasīga, maiga un krēmīga pastēte būs gardums, ko baudīt brokastīs vai pasniegt viesiem uzkodās. Tās gatavošana neaizņem daudz laika, ir vienkārša un pa spēkam pat tiem, kas ikdienā neaizraujas ar stāvēšanu pie plīts.

Biezpiena kūka ar laimu, meža ogu mērci un laima sukādēm 09.05.2021 21:02

“Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs iesaka biezpiena kūku ar laimu un Latvijas mežos vāktām ogām, kas patīkamo vakaru padarīs vēl saldāku. Tā lieliski iederēsies svētku noskaņā un priecēs katrā savas valsts patriotā mītošo gardēdi.

Klasiskā jeb tradicionālā siera kūka 07.05.2021 20:02

Klasiskā siera kūka ir viena no gardākajām un visvienkāršāk pagatavojamām kūkām, kuru filadelfijas siers padara īpaši aromātisku.

Apelsīnu keksiņi vai mafini 06.05.2021 07:55

Gardi un pufīgi apelsīnu keksi vai mafini, kas gatavojami ne tikai svētku reizēs, bet arī ikdienā.

Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta PANNA COTA 04.05.2021 22:35

Rudenī sevisķi svarīgi lietot uzturā vitamīniem bagātu pārtiku, tāpēc tiem, kas vēlas ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi ēst, piedāvājam Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera PANNA COTAs recepti.

Ar tunci un rīsiem pildīta paprika 04.05.2021 16:54

Tuncis ir bagāts ar olbaltumvielām, tam ir zems taukvielu saturs, tas satur visas aminoskābes, daudz proteīnu, bez tam ir ļoti viegli pagatavojams, kā arī ir labi sabalansētas diētas sastāvdaļa.

Biešu pankūkas svētku galdam 03.05.2021 23:22

4. maija svētku mielasts ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijā ražotu un audzētu produkciju. Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis rosina svētkus sagaidīt tradicionālās noskaņās, pagatavojot biešu pankūkas ar putotu cidoniju krēmu.

Biešu vinegrets ar olu un siļķi 03.05.2021 19:55

Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis un portāls Tavavirtuve.lv aicina Latvijas dzimšanas dienas svinības padarīt gardākas ar biešu vinegretu, kas papildināts ar olu un siļķi. Svinēsim svētkus tradicionālās noskaņās, agatavojot veselīgus un gardus ēdienus sarkanbaltsarkanā jeb Latvijas karoga krāsās.

Bukstiņputras sacepums ar asinsdesu, kraukšķīgo bekonu un ābolu – dzērveņu mērci 03.05.2021 15:55

Valats svētki turpinās. Lai svētkus aizvadītu pacilātās un ģimeniskās izjūtās, mums ir vērts pacensties klāt svētku galdu arī gada pirmajā dienā. Restorāna “Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs iesaka tradicionālo bukstiņputru mūsdienīgā izpildījumā.

Brokastu peles 30.04.2021 07:34

Brīvdienu rītos, kad nav jāsteidzas uz darbu, gribas pagatavot kaut ko īpašu saviem mīļajiem. Šoreiz brokastīs- olu peles...

Kraukšķīgais šašliks piknikam 23.04.2021 13:55

Aiz loga silda saule un jāiet ārā gatavot - laiks piknikam. Pikniks bez šašlika Latvijā kā govs bez piena. Piedāvājam šašliku recepti, kuras pagatavošanā izmanto eļļu. Pateicoties tai, gatavā gaļa ir gan sulīga, gan kraukšķīga.

Cūkgaļas cauraudzis ar puravu biezeni alus mērcē 21.04.2021 17:16

Šo ļoti latvisko recepti iesaka Dikļu pils šefpavārs Valters Zirdziņš.

Tomātu un siera kūka 20.04.2021 07:25

Apmēram 6 porcijas

Svaigie laša un dārzeņu salāti ar sezamu 16.04.2021 08:54

Kas var būt labāks par mazsālītu lasi ar avokado? Tikai laša un avokado duets, kur intrigai pievienots ābols, gurķis un aromātiska rukola. Un tas viss vēl papildināts ar gardu aizdaru, kur noslēguma noti šim neparastajam garšu kokteilim piešķir parmezāns.

Vistu stilbiņi adžikas un sojas marinādē 11.04.2021 19:48


Katrās mājās, kur mīt gatavot un ēst mīļotāji, dzīvojas neskaitāmas vistu stilbiņu pagatavošanas receptes, taču šī pēdējā laikā mūsu virtuvē, kā rādās, ir iedzīvojusies uz ilgtermiņa palikšanu, un to pašu droši var teikt par SIA ‘’Damps’’ ražotajiem garšvielu maisījumiem, kuri ir nopērkami veikalos ‘’Avokado’’, kā arī lielveikalos un daudzviet citur.

Salāti "Bizbizmārītes" 10.04.2021 22:32

Skaisti, acij tīkami un garšīgi salāti, kas izdaiļos ikvienu svētku galdu. Protams, arī ikdienā varat pārsteigt savu ģimeni vai mīļoto ar skaisti noformētiem salātiem.

Siera kūka ar bezē 07.04.2021 22:11

Siera kūka ar bezē ir tradicionāls slovāku ēdiens, kas baudāms kopā ar ģiemeni vai draugiem pie tējas vai kafijas tases branča jeb otro brokastu laikā.

Salāti "Lieldienu ligzda" 04.04.2021 12:45

Burvīgi salāti brīvdienām, kas ir ne vien ļoti garšīgi, bet arī acij tīkami. Tie izdaiļos jebkuru galdu gan ikdienā, gan svētkos.

Pašgatavots olu liķieris 04.04.2021 12:44

Olu liķieris ir universāls dzēriens, ko mazās glāzītēs var baudīt vienu pašu, bet lielākās devās pievienot visdažādākajiem ēdieniem, sākot no desertiem un pankūkām un beidzot ar augļu salātiem un kūkām.

Lieldienu pasha 04.04.2021 12:43

Tradicionāli pasha tiek gatavota piramīdas izskata formā, kas simbolizē Kristus kapu, un tā ir pareizticīgo Lieldienu galda neatņemama sastāvdaļa.
Vislabāk pashu gatavot Zaļajā ceturtdienā, jo tad to varēsiet saglabāt svaigu veselu nedēļu pēc Lieldienām.

Lieldienu smalkmaizītes 04.04.2021 12:42

Sagaidīsi Lieldienas ar pašu ceptām, siltām un smaržīgām, smalkmaizītēm.

2 gardas Lieldienu receptes 03.04.2021 18:47

Ticējums vēsta, ka klusajā sestdienā visām saimniecēm bija jāvāra olas, tad nākošā gadā varēja labi satikt ar saimi un kaimiņiem. Tas vēlreiz pierāda, ka mīlestība un saticība iet caur vēderu. Tieši tāpēc restorānu tīkls “Tex-Mex” un jaunatvērtais restorāns „Tex-Mex Republic” piedāvā divas ēdienu receptes, lai jūsu nākamais gads ar saviem tuviniekiem būtu saticīgs. Priecīgus svētkus!

Biezpiena un augļu deserts Lieldienu galdam 03.04.2021 10:38

Liedienu galdā noteikti jābūt arī kādam saldam kārumam, kas gatavots no biezpiena.

Salāti "Lieldienu zaķis" 02.04.2021 21:18

Kā gan Lieldienās bez zaķa?! Mūsējais šogad iekāpis šķīvī (šķiet sēž un dēj krāsainas Lieldienu olas).
Ja arī jūs vēlaties tādu Lieldienu zaķi, zemāk ir pamācība, kā tas gatavojams.

Cepeškrāsnī ceptas olas bekona groziņos 02.04.2021 11:11

Garšīgi, neparasti un oriģināli!

8 saldu kārumu receptes Lieldienām 01.04.2021 20:18

Ziemassvētku galda sagatavošana ir līksma nodarbe, taču Lieldienu gardumu gatavošana ir vēl jautrāka. Šeit apkopotas vairākas konditorejas izstrādājumu receptes, kuras iepriecinās ikvienu. Apsieniet priekšautu, atrotiet piedurknes un ļaujiet vaļu radošajam garam.

Trīs zaļās možuma un spēka receptes pavasarim 26.03.2021 15:54

Tuvojoties pavasarim, krāšņas un sulīgas krāsas vēlamies redzēt ne tkai apģērbā, bet arī uz pusdienu šķīvja. Tāpēc Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs “zaļās” receptes, kas ikvienam sniegs spēku, enerģiju un mundrumu.

Vienkārši pagatavojami brīvdienu salāti 21.03.2021 08:12

Salāti vienmēr ir svētku galda aktualitāte. Tie dod iespēju izlietot ledusskapī "aizķērušos" produktu pārpalikumus. Tos var gatavot gan pudienās, gan vakariņās. Un, izrotāti, salāti kalpo ne tikai kā garšīgs ēdiens, bet arī kā jauka galda rota.

Pārlocītā omlete 19.03.2021 09:31

Mazliet citāda, gandrīz vai svētku galdam paredzēta, omlete.

Bombardino – Itālijas kalnu garša 18.03.2021 23:06

Bombardino ir brīnišķīgi sildošs kokteilis, kas sevišķi iecienīts Itālijas kūrortos slēpošanas sezonas laikā. Nav iespējams pabūt Itālijas kalnos un nepagaršot šo dzērienu. Ja vēlaties to baudīt arī atgriežoties mājās, lūk, pagatavošanas recepte. Turklāt Bombardino ir ideāli piemērots Lieldienu svinēšanai.

Kārtainie dārzeņu salāti ar kūpinātu vistu 11.03.2021 07:58

Kārtainie dārzeņu salāti ar kūpinātu vistu ir tik garšīgi, ka no viesību galda tie vienmēr pazūd pirmie.

Sieviešu dienas gardumi. Melleņu parfē un Paella valenciana 08.03.2021 14:30

8. martā tiek svinēta sieviešu diena. Visai lielā steigā tiek meklētas dāvanas, ko pasniegt dāmām, tomēr reizēm svarīgāka ir nevis dāvana, bet gan pasniegšanas veids. Kāpēc, lai to nedarītu sveču gaismā romantisku vakariņu laikā? Piedāvājam pāris lieliskas receptes no restorāna “Tex-Mex” pavāru krājumiem: Paella valenciana un Melleņu parfē.

Ātrais šokolādes deserts 08.03.2021 08:54

Šis burvīgais un ātri pagatavojamais kārums ir kaut kas starp klasisko brauniju un vienkāršu šokolādes kūku. Garša ļoti šokolādīga: vidusdaļā maiga, apkārt kraukšķīga. Var ēst vienu pašu vai izdekorēt ar krēmu un svaigām ogām.

Vaniļas virtuļi 04.03.2021 23:24

Brokastis tieši tāpēc ir brokastis, lai no rīta sevi tā labi palutinātu ar kaut ko garšīgu. Tu pamosties, bet tevi jau gada vakar vakarā vai no rīta pagatavotie virtuļi- vai nav jauki!? Turklāt to gatavošanai nepieciešamas tikai 10 minūtes- pavisam nedaudz laika, lai diena būtu saldu sajūtu pilna un izdevusies.

Nākamā lapa