Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:203, Did:0, useCase: 0


Nākamā lapa

Cūkgaļas cauraudzis ar puravu biezeni alus mērcē 21.04.2021 17:16

Šo ļoti latvisko recepti iesaka Dikļu pils šefpavārs Valters Zirdziņš.

Tomātu un siera kūka 20.04.2021 07:25

Apmēram 6 porcijas

Svaigie laša un dārzeņu salāti ar sezamu 16.04.2021 08:54

Kas var būt labāks par mazsālītu lasi ar avokado? Tikai laša un avokado duets, kur intrigai pievienots ābols, gurķis un aromātiska rukola. Un tas viss vēl papildināts ar gardu aizdaru, kur noslēguma noti šim neparastajam garšu kokteilim piešķir parmezāns.

Vistu stilbiņi adžikas un sojas marinādē 11.04.2021 19:48


Katrās mājās, kur mīt gatavot un ēst mīļotāji, dzīvojas neskaitāmas vistu stilbiņu pagatavošanas receptes, taču šī pēdējā laikā mūsu virtuvē, kā rādās, ir iedzīvojusies uz ilgtermiņa palikšanu, un to pašu droši var teikt par SIA ‘’Damps’’ ražotajiem garšvielu maisījumiem, kuri ir nopērkami veikalos ‘’Avokado’’, kā arī lielveikalos un daudzviet citur.

Salāti "Bizbizmārītes" 10.04.2021 22:32

Skaisti, acij tīkami un garšīgi salāti, kas izdaiļos ikvienu svētku galdu. Protams, arī ikdienā varat pārsteigt savu ģimeni vai mīļoto ar skaisti noformētiem salātiem.

Siera kūka ar bezē 07.04.2021 22:11

Siera kūka ar bezē ir tradicionāls slovāku ēdiens, kas baudāms kopā ar ģiemeni vai draugiem pie tējas vai kafijas tases branča jeb otro brokastu laikā.

Salāti "Lieldienu ligzda" 04.04.2021 12:45

Burvīgi salāti brīvdienām, kas ir ne vien ļoti garšīgi, bet arī acij tīkami. Tie izdaiļos jebkuru galdu gan ikdienā, gan svētkos.

Pašgatavots olu liķieris 04.04.2021 12:44

Olu liķieris ir universāls dzēriens, ko mazās glāzītēs var baudīt vienu pašu, bet lielākās devās pievienot visdažādākajiem ēdieniem, sākot no desertiem un pankūkām un beidzot ar augļu salātiem un kūkām.

Lieldienu pasha 04.04.2021 12:43

Tradicionāli pasha tiek gatavota piramīdas izskata formā, kas simbolizē Kristus kapu, un tā ir pareizticīgo Lieldienu galda neatņemama sastāvdaļa.
Vislabāk pashu gatavot Zaļajā ceturtdienā, jo tad to varēsiet saglabāt svaigu veselu nedēļu pēc Lieldienām.

Lieldienu smalkmaizītes 04.04.2021 12:42

Sagaidīsi Lieldienas ar pašu ceptām, siltām un smaržīgām, smalkmaizītēm.

2 gardas Lieldienu receptes 03.04.2021 18:47

Ticējums vēsta, ka klusajā sestdienā visām saimniecēm bija jāvāra olas, tad nākošā gadā varēja labi satikt ar saimi un kaimiņiem. Tas vēlreiz pierāda, ka mīlestība un saticība iet caur vēderu. Tieši tāpēc restorānu tīkls “Tex-Mex” un jaunatvērtais restorāns „Tex-Mex Republic” piedāvā divas ēdienu receptes, lai jūsu nākamais gads ar saviem tuviniekiem būtu saticīgs. Priecīgus svētkus!

Biezpiena un augļu deserts Lieldienu galdam 03.04.2021 10:38

Liedienu galdā noteikti jābūt arī kādam saldam kārumam, kas gatavots no biezpiena.

Salāti "Lieldienu zaķis" 02.04.2021 21:18

Kā gan Lieldienās bez zaķa?! Mūsējais šogad iekāpis šķīvī (šķiet sēž un dēj krāsainas Lieldienu olas).
Ja arī jūs vēlaties tādu Lieldienu zaķi, zemāk ir pamācība, kā tas gatavojams.

Cepeškrāsnī ceptas olas bekona groziņos 02.04.2021 11:11

Garšīgi, neparasti un oriģināli!

8 saldu kārumu receptes Lieldienām 01.04.2021 20:18

Ziemassvētku galda sagatavošana ir līksma nodarbe, taču Lieldienu gardumu gatavošana ir vēl jautrāka. Šeit apkopotas vairākas konditorejas izstrādājumu receptes, kuras iepriecinās ikvienu. Apsieniet priekšautu, atrotiet piedurknes un ļaujiet vaļu radošajam garam.

Trīs zaļās možuma un spēka receptes pavasarim 26.03.2021 15:54

Tuvojoties pavasarim, krāšņas un sulīgas krāsas vēlamies redzēt ne tkai apģērbā, bet arī uz pusdienu šķīvja. Tāpēc Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs “zaļās” receptes, kas ikvienam sniegs spēku, enerģiju un mundrumu.

Vienkārši pagatavojami brīvdienu salāti 21.03.2021 08:12

Salāti vienmēr ir svētku galda aktualitāte. Tie dod iespēju izlietot ledusskapī "aizķērušos" produktu pārpalikumus. Tos var gatavot gan pudienās, gan vakariņās. Un, izrotāti, salāti kalpo ne tikai kā garšīgs ēdiens, bet arī kā jauka galda rota.

Pārlocītā omlete 19.03.2021 09:31

Mazliet citāda, gandrīz vai svētku galdam paredzēta, omlete.

Bombardino – Itālijas kalnu garša 18.03.2021 23:06

Bombardino ir brīnišķīgi sildošs kokteilis, kas sevišķi iecienīts Itālijas kūrortos slēpošanas sezonas laikā. Nav iespējams pabūt Itālijas kalnos un nepagaršot šo dzērienu. Ja vēlaties to baudīt arī atgriežoties mājās, lūk, pagatavošanas recepte. Turklāt Bombardino ir ideāli piemērots Lieldienu svinēšanai.

Kārtainie dārzeņu salāti ar kūpinātu vistu 11.03.2021 07:58

Kārtainie dārzeņu salāti ar kūpinātu vistu ir tik garšīgi, ka no viesību galda tie vienmēr pazūd pirmie.

Sieviešu dienas gardumi. Melleņu parfē un Paella valenciana 08.03.2021 14:30

8. martā tiek svinēta sieviešu diena. Visai lielā steigā tiek meklētas dāvanas, ko pasniegt dāmām, tomēr reizēm svarīgāka ir nevis dāvana, bet gan pasniegšanas veids. Kāpēc, lai to nedarītu sveču gaismā romantisku vakariņu laikā? Piedāvājam pāris lieliskas receptes no restorāna “Tex-Mex” pavāru krājumiem: Paella valenciana un Melleņu parfē.

Ātrais šokolādes deserts 08.03.2021 08:54

Šis burvīgais un ātri pagatavojamais kārums ir kaut kas starp klasisko brauniju un vienkāršu šokolādes kūku. Garša ļoti šokolādīga: vidusdaļā maiga, apkārt kraukšķīga. Var ēst vienu pašu vai izdekorēt ar krēmu un svaigām ogām.

Vaniļas virtuļi 04.03.2021 23:24

Brokastis tieši tāpēc ir brokastis, lai no rīta sevi tā labi palutinātu ar kaut ko garšīgu. Tu pamosties, bet tevi jau gada vakar vakarā vai no rīta pagatavotie virtuļi- vai nav jauki!? Turklāt to gatavošanai nepieciešamas tikai 10 minūtes- pavisam nedaudz laika, lai diena būtu saldu sajūtu pilna un izdevusies.

Kraukšķīgās biezpiena bumbas 01.03.2021 20:16

Šādi gatavotas biezpiena bumbiņas ir neticami maigas un gaisīgas. Tās var gatavot kā saldā, tā sāļā variantā. Viss atkarīgs no tā, pie kā esat nolēmuši bumbiņas pasniegt vai kā labāk garšo. Ja tās paredzētas desertam, kā piedevu izvēlaties saldu ievārījumu, bet ja esat nolēmuši bumbiņas izmantot sāļajam uzkodu galdam, pārgrieziet tās uz pusēm un piepildiet ar zaļumiem un krēmsieru.

Medus un konjaka mērcē cepti banāni 28.02.2021 10:23

Sācies rudens drēgnums ar vēju, lietu un slapju sniegu, kad vakaros gribas sasildīties ar krūzi siltas tējas vai, varbūt, siltiem ceptiem banāniem konjaka mērcē.
Tiem, kam tomēr prasās kas vēsāks, noderēs saldējuma bumbiņa.

Pašgatavotas konfektes – lēti, garšīgi un sirsnīgi 26.02.2021 10:37

Svētkiem un ikdienai uz kārā zoba var pagatavot krāsainas un bezgala garšīgas konfektes no brokastu pārslām, iesaistot šajā nodarbē visu ģimeni. Ir taču tik jauki būt kopā!

Sāļā kūpinātas vistas kūka ar plūmēm un šampinjoniem 20.02.2021 08:41

Kūkas var būt ne tikai saldas, bet arī sāļas. Tās pilda reizē divu ēdienu funkcijas - it kā kūka un tajā pat laikā salāti. Ļoti sātīgi un garšīgi. Izmēģiniet arī jūs!

Ātrie mīlestības svētku salāti 14.02.2021 10:48

Protams, ka svētku dienā gribas kaut ko īpašu uzlikt galdā. Bet, ja laiks ir ierobežots un lielākā dienas daļa paiet darbā? Tad var pagatavot pavisam vienkāršus, taču krāšņus salātiņus, kas ne vien priecēs sirdi un acis, bet arī labi garšos.

Cepts karstais saldējums 14.02.2021 10:46

Ja šķiet, ka dzīvei pietrūkst garšas un saldu brīžu, tad piedāvājam panašķēties ar ceptu saldējumu, kas noteikti strauji uzlabos garastāvokli. Ātri un vienkārši!

Valentīndienas svētku galds. 6 receptes 13.02.2021 22:14

Visu mīlētāju diena ir katra diena visa gada garumā. Bet tieši 14. februārī mīlestībai ir atvēlēta īpaša vieta. Tad ir viespiemērotākais laiks pagatavot īpaši baudāmu ēdienu pagatavošanai. Šeit sakopotas iedvesmojošas receptes mīlestības pilnām ēdienreizēm kopā ar sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Tās var pagatavot arī jebkurā citā dienā!

Sāļā gaļas salātu rulete želejā 11.02.2021 08:57

Oriģināla dārzeņu rulete, kas lieliski aizstās salātus un rotās jūsu galdu gan ikdienā, gan svētku reizēs.

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm 10.02.2021 19:41

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm ir gardums, no kura grūti atteikties. Tik kārdinoši aromātisks, sulīgs un pasakaini gards, tas tā vien aicina nobaudīt kaut gabaliņu, radot īpašu svētku sajūtu pat parastā darbdienā. Un kurš gan teicis, ka ikdienas kopā būšana ar ģimeni un sev mīļiem cilvēkiem nav svētki?

Meža cūkas cepetis 09.02.2021 16:30

Tā nu ir iegadījies, ka kāds mūsu ģimenes radinieks ir kaislīgs mednieks, tāpēc ik pa brīdim tiekam apgādāti ar medījumu gaļu. Svētkos noder! Jāteic godīgi, ka pietiekoši sulīgi un garšīgi cepeši izdevās vien ar kādu desmito reizi, kamēr pilnībā tika apgūti daži gatavošanas ''knifi''.

Augļi ar putukrējumu un riekstiem 06.02.2021 20:10

Salds našķis kārumniekiem!

Biezpiena – smilšu mīklas cepumi 03.02.2021 18:03

Droši vien katrs no mums ir kādreiz nobaudījis smilšu mīklas cepumus, kas paši kūst mutē. Bet vai esat pagaršojuši biezpiena- smilšu miklas cepumus? Tie ir vēl garšīgāki!

Vistas rulete omletē 03.02.2021 08:32

Šī nav parasta vistas rulete, pet pasakaini garšīga vistas rulete omletē un kaut gan skaitās aukstā uzkoda, lieliski garšo arī silta.

Ātrā cepumu kūka ar ogām 30.01.2021 23:21

Brīžos, kad nepieciešama kūka kādām svinībām, bet laika ir izteikti maz, ātrā Selgas cepumu kūkas recepte būs īsts atradums. Tās pagatavošanai nepieciešamas tikai 15- 20 minūtes, taču rezultāts pasakaini garšīgs. Protams, to var gatavot arī reizēs, kad vienkārši gribas panašķoties ar kādu saldu un garšīgu kārumu.

Liellopu gaļas tefteļi ar sēņu mērci un ķirbju biezeni 28.01.2021 20:02

Skaisti un garšīgi! Noderēs gan ikdienai, gan svētku galdam!

Cūkgaļas cepetis ar konjaku un zemesriekstiem 22.01.2021 10:59

Cūkas cepetis ar zemesriekstiem ir tieši tas, kas vajadzīgs. Mērcei pievienotais konjaks (var aizstāt ar brendiju) cepetim piešķir maigu sulīgumu, čili dod patīkamu pikantumu, bet medus un rieksti veido kraukšķīgu garoziņu.

Rupjmaizes rika ar medu un pikanto Latvijas bekonu 22.01.2021 08:22

Uz latvieša galda tā goda vieta jāatrod smaržīgai rupjmaizei un mūsu bitenieku ievāktam medum, saka restorāna “Tex-Mex” gastronomijas guru Kristaps Viesturs un piedāvā savu rupjmaizes riku ar medu un pikanto Latvijas bekonu.

Nākamā lapa