Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 3


Video: Karsti cūkgaļas salāti ar bumbieriem, rukolu un balzāmetiķi

Redakcija
Redakcija
Novembris ir laiks, kurā īpaši godinām mūsu vērtības un vēsturi, kā arī baudām gan tradicionālas, gan pavisam jaunas ēdienu garšas. Šogad Lāčplēša dienā “Maxima” vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers dalās receptes idejā, kurā apvienotas gan saldas garšas, gan vienlaikus maiga tekstūra, kas būs lielisks papildinājums vakariņu galdam.

“Novembris ir Latvijas patriotiskākais svētku mēnesis, un lai arī šobrīd nevaram pulcēties klātienē, kopā būšanas sajūtu ikviens varam uzburt savās mājās kopā ar tuvajiem pie garda vakariņu galda. Šogad Lāčplēša dienā aicinu pamēģināt pagatavot un baudīt veselīgus un vitamīniem bagātus salātus – karstos cūkgaļas salātus ar bumbieriem, rukolu un balzāmetiķi, kur sastāvdaļu atšķirīgās garšas nokrāsas kopā veidos unikālu garšas kompozīciju,” stāsta “Maxima Latvija” vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers.
Vērtējums: