Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0


Vistas un dārzeņu sautējums

Ja kārojas vistas gaļu, ne jau vienmēr jāpērk un jāgatavo visa vista!

Nepieciešams:

2 vistu stilbi,
2 vistu šķiņķi,
2 burkāni,
4 kartupeļi,
1/4 Ķīnas kāposta,
1ēdk. eļļas,
1 glāze buljona,
sāls,
pipari,
2 lauru lapas.

Pagatavošana:

1. Vistu stilbus un šķiņķus apcep pannā sakarsētā eļļā un pārliek cepamajā formā.

2. Burkānus un kartupeļus notīra. Burkānus sagriež ripiņās, kartupeļus - gabaliņos. Kāpostu sagriež kvadrātveida gabalos.

3. Burkānus apcep pannā palikušajā eļļā.

4. Dārzeņus liek cepamajā formā pie vistas, pārkaisa ar sāli, pievieno piparus un lauru lapas. Pielej buljonu.

5. Formu liek cepeškrāsnī un sautē 50 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!