Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:215, Did:0, useCase: 3


8 vasarīgi smūtiji slaidam un veselam ķermenim

Redakcija
Redakcija

Ar saulainām dienām un siltām naktīm vasara rit pilnā sparā. Šorti un svārki garderobē ieņēmuši bikšu vietu, pludmalei piemērots apģērbs ir nolikts pa ķērienam un daļa cilvēku joprojām prāto par to, kā uzlabot savas ķermeņa aprises, lai pludmalē justos pašpārliecināti.

Papildus vingrošanai izvēlies gardus un veselīgus smūtijus, jo tie:

● veicinās un sakārtos vielmaiņu;
● palīdzēs kļūt slaidākam;
● uzlabos vispārējo veselības stāvokli.

Teiciens “Tu esi tas, ko Tu ēd” ir patiess, tādēļ SMScredit.lv piedāvā izmēģināt astoņas vienkāršas gardu un veselīgu smūtiju receptes, kas derēs gan tievētājiem, gan sportistiem, gan vienkārši kārumniekiem. Gatavojies “norīt mēli”!

Kanēlis + medus = maģija

Iespējams, Tu esi kaut kur manījis apgalvojumu, ka kanēlis palīdz notievēt. Tā ir taisnība, taču, lai tas notiktu, nepieciešams kanēļa katalizators – medus.

Lūk, patiesi gards smūtijs, ko varētu saukt par “ābolu pīrāgu”.

Tev vajadzēs:

● vienu lielu ābolu;
● puskrūzi paniņu;
● medu;
● kanēli.
Sagriez gabaliņos ābolu, ber blenderī un pievieno paniņas. Medu un kanēli liec pēc savas gaumes, bet atceries, ka tiem noteikti ir jābūt dzērienā. Sablendē viendabīgā masā un izbaudi slaidinošo kokteili!

Nebaidies no zaļā!

Lai cik dīvaini neizskatītos zaļgans kokteilis, tas noteikti ir jāizmēģina. Zaļie smūtiji ir ne vien veselīgi, jo satur dažādas organismam nepieciešamas mierālvielas (magniju, kāliju u.c., atkarībā no sastāvdaļām), bet arī ļoti garšīgi. Tu nebūsi vīlies.

Smūtijos mēdz izmantot ne tikai augļus un ogas, bet arī dažādus zaļumus, piemēram, kā šajā receptē.

Tev vajadzēs:

● vienu lielu banānu;
● vienu lielu ābolu;
● krūzi ledus salātu;
● mandeļu pienu.

Nomizo un sagriez ripiņās banānu, pievieno tam sagrieztu ābolu un salātus. Ar mandeļu pienu regulē smūtija biezumu atbilstoši savai gaumei. Ja vēlies, pievieno kanēli.

Augļu plate Tavā glāzē

Tas ir lillīgs, biezs un ļoti garšīgs. Smaržo pēc banāniem, iekrāso mēli un zobus nedaudz zilganus un garšo pēc īstas vasaras. Uzmini, kas tas ir!

Tieši tā, tas ir nākamais smūtijs, ar kura recepti Tevi iepazīstina SMScredit.lv.

Tev vajadzēs:

● sauju melleņu;
● banānu;
● saldu ābolu;
● puskrūzi piena.

Blenderī pie sagrieztiem augļiem pieber ogas un pielej pienu. Ja sablendētā masa šķiet par biezu, pievieno vēl pienu, bet, ja par šķidru – papildus banāns glābs situāciju.

Nost ar garlaicīgo!

Protams, klasika ir nemirstoša vērtība, bet, vai biezpiens ar krējumu pie kartupeļiem nav nedaudz apnicīgi? Garšīgi jau ir, bet prasās nedaudz svaiguma. Lūk, veids, kā iepazīt biezpienu no pavisam cita skatupunkta!

Tev vajadzēs:

● puskrūzi liesa biezpiena;
● sulīgu persiku;
● lielu sauju zemeņu;
● tējkaroti čia sēklu;
● bezpiedevu jogurtu.

Izņem persikam kauliņu, nomazgā un no lapiņām atbrīvo zemenes, visas sastāvdaļas saber blenderī un skaties, kā top tumīgais smūtijs, kurš mainīs Tavu skatījumu uz biezpiena pielietojuma veidiem!

Ogu ballīte blenderī

Kas gan būtu smūtiju pasaule bez visdažādāko ogu pielietojuma. Lūk, vitamīnu bumba Tavai imunitātei!

Tev vajadzēs:

● sauju dzērveņu;
● sauju aveņu;
● saldu persiku;
● negāzētu ūdeni;
● svaigas piparmētru lapiņas.

Sablendē visas sastāvdaļas. Biezuma koriģēšanai izmanto ūdeni, savukārt saldumu vari regulēt ar medu. Nepārspīlē ar piparmētru – svaiguma piešķiršanai pietiks ar divām – trim lapiņām.

Salātu jaunais ampluā

Pirms brīža Tu lasīji recepti, kas mainīs Tavu skatījumu uz biezpienu, tagad SMScredit.lv piedāvā Tev recepti, kas apgriezīs kājām gaisā Tavus uzskatus par smūtiju veidiem - ne vienmēr tiem ir jābūt saldiem. Izmēģini šo!

Tev vajadzēs:

● divus kivi;
● sauju spinātu;
● sauju biešu lapu;
● sauju rukolas;
● ēdamkaroti auksti spiestas linsēklu eļļas;
● nelielu buntīti diļļu;
● puskrūzi negāzēta ūdens.

Kivi nomizo un sagriez gabaliņos (izgriez arī vietu, ar kuru tas karājies zarā, jo, tāpat kā tomātam, tā ir ar koksnainām stiegrām, kas varētu traucēt). Visas sastāvdaļas liec blenderī. Ja vēlies, papildini garšu ar pipariem vai kādu citu iecienītu sāļo ēdienu garšvielu.

Modeļu noslēpums ir atklāts!

Visiem zināms, ka lieliskas fiziskās formas pamatā ir pareizs uzturs, taču līdz šim neviens nezināja, ko uzturā lieto top modeles. Lūk, viņu iecienītākais smūtijs, atklāts!

Tev vajadzēs:

● negatavu banānu;
● lielu bumbieri;
● sauju spinātu;
● sauju romiešu salātu;
● selerijas kātu;
● viena citrona sulu;
● krūzi negāzēta ūdens;
● medu.

Banānu nomizo, sagriez gabaliņos un liec blenderī kopā ar sagrieztu bumbieri. Ieber salātus, pievieno sauju gabaliņos sagriezta selerijas kāta. Izspied sulu no viena citrona, ko pielej sagatavei un pievieno ūdeni. Blendē līdz viendabīgai konsistencei.

Palīgs pēc treniņa

Nodarbojies ar sportu? Pirms treniņa uzņem olbaltumvielas, taču ne ar piena produktiem, jo tie parūpēsies par sliktu pašsajūtu! Pēc treniņa papildus olbaltumvielām vēl ir nepieciešami ogļhidrāti, tādēļ SMScredit.lv piedāvā šī gardā smūtija recepti.

Tev vajadzēs:

● divus banānus;
● sauju Indijas riekstu;
● ēdamkaroti medus;
● puskrūzi piena;
● trīs ēd.k. auzu pārslu.

Liec visu blenderī un skaties, kā top viens ārkārtīgi gards kokteilis! Pievieno 50 g plombīra un karstas vasaras dienas brokastis ir gatavas!

Laiks iepriecināt organismu!

Tagad, kad esi iepazīstināts ar 8 gardu un elementāru smūtiju receptēm, ir laiks tās izmēģināt! Salūko nepieciešamās izejvielas, iegādājies jaudīgu blenderi un meties iekšā smūtiju pasaulē! Neturi sveci zem pūra un paralies ar šo ierakstu ar draugiem!

Patīkamu un baudāmu garšas piedzīvojumu Tev vēl SMScredit.lv!