Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0


Plūmju cepumu kārtojums

Redakcija
Redakcija

Plūmju cepumu kārtojums
Foto: A. Meirāns

Autors: Signe Meirāne

Nepieciešams:
Krēmam:
175 g cepumu krēmsiera
3 ēd.k. 25% skāba krējuma
3-4 ēd.k. dabīgā cukura

Plūmēm:
100 g mīkstas žāvētas plūmes
1/2 svaiga apelsīna sula
20 – 30 ml brendijas vai kavadoss vai amareto liķieris

pasniegšanai:
10 digestive cepumus, saberzti
lazdu rieksti, sadrupināti
200 g ābola biezeņa

Pagatavošana:

1. Bļodā liec krēmsieru, cukuru un skābu krējumu un saputo. Blenderī liec plūmes, sulu un brendiju vai konjaku vai mandeļu liļieri un sablenderē.

2. Kārto traukā plūmes, tad krēmu, tad ābolus, tad cepumus un krēmu. Uzber riekstus vēl cepumus.