Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 3


Karaliskais lavašs ar lasi

Lai lavašu varētu baudīt brokastīs, to jāpagatavo jau iepriekšējā vakarā. Ir svarīgi, lai visas sastāvdaļas labi savilktos, tādējādi papildinot un bagātinot kopējo garšo.

Nepieciešams:

1 armēņu lavašs,
150 g mazsālīta laša,
1 cieti vārīta ola,
100 g aknu pastētes,
100 g krēmsiera,
dažas svaigu spinātu lpas.

Pagatavošana:

1. Lavašu izklāj uz darba virsmas un pārsmērē ar krēmsieru, kas samaisīts kopā ar aknu pastēti.

2. Vidū visā garumā liek gabaliņos sagrieztu lasi un sasmalcinātu olu. Visu pārkaisa ar spināta lapiņām.

3. Tad lavašu uzmanīgi satin ruletes formā un, ietītu pārtikas plēvē, uz vairākām stundām liek ledusskapī.

4. Gatavu sagriež gabaliņos.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma