Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0


Pašgatavota veģetāra majonēze

Redakcija
Redakcija

Šī majonēze noteikti noderēs tiem, kas uzturā nelieto olas. Tā ir ļoti garšīga un noteikti veselīgāka nekā veikalā pirktā.

Nepieciešams:

1 glāze skāba krējuma,
1 ēdamkarote medus,
2 ēdamkarotes citronu sulas vai baltvīna etiķa,
1 tējkarote sinepju,
4 ēdamkarotes olīveļļas
šķipsniņa kurkumas, karija vai koriandra (pēc vēlēšanās),
sāls un melnie pipari pēc vēlēšanās

Pagatavošana:

Krējumam pievieno medu, sāli, citrona sulu, sinepes un kurkumu. Visu lej virtuves kombainā un sablenderē. Blenderēšanas procesa laikā masai pakāpeniski pievieno eļļu. Protams, ka var iztikt bez blendera un vienkārši kārtīgu visu samaisīt