Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 3


3 alus kokteiļu receptes, lai atveldzētos vasaras tveicē

Redakcija
Redakcija

Vasaras karstā svelme pieņemas spēkā, liekot cilvēkiem meklēt veidus, kā labāk atveldzēties. Viens no populārākajiem atspirdzinājumiem tveicē ir vēss alus, tāpēc izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” piedāvā 3 vasarīgas jaunieviestā “Klondaikas alus” kokteiļu receptes.

Apiņu Mohito

Nepieciešams:

Alus
Mojito mint sīrups
Laima sula
Smalkais ledus
Laima daiviņa
Piparmētras

Pagatavošana:

Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Vispirms izspiež laima sulu un pievieno sīrupu un piparmētras. Pēc tam kokteilim pievieno smalko ledu un to pārlej ar alu, ko apmaisa. Jau gatavo kokteili dekorē ar laima daiviņu un piparmētru.



Alus Mērija

Nepieciešams:
Alus
Tomātu sula
Sāls
Pipari
Tobasco mērce
Vorčesteras mērce
Mārrukti
Citronu sula
Selerijas kāts
Pipargurķīši

Pagatavošana:

Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Salej glāzē alu un tomātu sulu, pievieno garšvielas (sāli, piparus, tobasco, vorčesteras mērci, mārrutkus), ko pēc tam nepieciešams kārtīgi apmaisīt. Pēc tam dekorē ar selerijas kātu un pipargurķīšiem.

Alus upene un ingvers



Nepieciešams:
Alus
Upeņu sīrups
Ingvers
Smalkais ledus
Apelsīns

Pagatavošana:

Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Vispirms sastampā ingveru, pievieno upeņu sīrupu un smalko ledu. Pēc tam pievieno alu un visu apmaisa. Dekorē ar ingvera un apelsīna daiviņu.