Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 3


Kabaču pica

Man nepavisam negaršo picērijās piedāvātās picas, toties mājās gatavotās- pavisam cita lieta. Sevišķi, ja tās ir tādas, kā šī kabaču pica- maiga un mutē kūstoša, ar krietni daudz siera pa virsu un pavisam nelielu miltu piedevu. Kabacis šajā receptē nemaz nav jūtams, tāpēc garšo arī tiem, kas kabaci it kā neēd.

Nepieciešams:

Picas mīklai:
800 g kabača bez sēklām un mizas,
sāls,
malti melnie piapri,
3 olas,
1 tējkarote cepamā pulvera,
5 ēdmkrotes miltu.

2 tomāti.
150 g žāvētas mājas desas (pēc vēlēšanās),
200 g siera

Pagatavošana:

1. Kabaci sarīvē, pievieno sāli, piparus, sakultas olas un samaisa.

2. Miltiem pieber cepamo pulveri, samaisa un pievieno kabaču masai. Visu samaisa viendabīgā pašķidrā mīklā.

3. Mīklu lej ietaukotā cepamajā formā, pārliek ar tomātu un desas ripiņām, pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 15 - 20 minūtes.

4. Gatavu izņem no formas un sagriež šķēlēs.

Lsbu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma