Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:214, Did:0, useCase: 3


Video: Kā pagatavot garšīgu alu mājas apstākļos?

Redakcija
Redakcija
Tuvojoties Jāņiem, aktuāls kļūst jautājums, kādu alu lietot. Majasalus.lv piedāvā izgatavot alu pašiem. . Alus pagatavošanas paņēmieni nav sarežģīti, un mājas apstākļos tos var pagatavot jebkurš cilvēks pat bez īpašām zināšanām ķīmijā un tehnoloģijās. Tiek piedāvātas kā jaunās, tā arī senās dzērienu pagatavošanas receptes. Dažas receptes var mainīt atbilstoši savai gaumei un fantāzijai. Galvenais ir saglabāt principu un sekot līdzi padomiem, kurus Jūs atradīsiet videopamācībā un  „Mājas Alus” mājaslapā.
Vairāk informācijas no majasalus.lv
Vērtējums:


     [+] [-]

, 2011-05-25 09:45, pirms 13 gadiem
Man radās jautājums, video materiālā, var saprast, ka ieliekam traukā hlora tableti, kas dezinficē trauku pielejam ūdeni, kā arī visas pārējās sastāvdaļas, kas nepieciešamas alus pagatavošanai :0. Domāju, ka video materiāla montētājs ir kaut ko sajaucis. Teksts ir kļūdains, bilde pareiza.

     [+] [-]

, 2011-05-25 10:58, pirms 13 gadiem
Ko tu tur nesaproti? Man, piemēram, viss ir skaidrs - vispirms izmazgā un izdezinficē trauku un tad gatavo alu.

     [+] [-]

, 2011-05-26 15:56, pirms 13 gadiem
Labi, ka ir pamācība, tad jau tik uz priekšu!