Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Ēd bioloģiski tīru maizi, kas raudzēta dabiskā veidā!

Ēd bioloģiski tīru maizi, kas raudzēta dabiskā veidā!
Tīra, ekoloģiska, dabīgi raudzēta rudzu maize.
Publicitātes foto

Līdzšinējais bioloģiskās produkcijas piedāvājums Latvijas tirgū ir stipri ierobežots. Latvijā ir relatīvi labi attīstīta bioloģisko lauksaimniecības produktu ražošana, bet tieši pārtikas pārstrāde nav pārāk izplatīta.

Maize no ekoloģiskām izejvielām

Maiznīca Ieva, kas ir viena no lielākajām maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājām Vidzemē, paplašinājusi savu līdzšinējo produkcijas klāstu un uzsākusi pilnīgi jaunu darbības virzienu – bioloģiskās maizes ražošanu. Tās izgatavošanā paredzēts izmantot tikai 100% bioloģiskas izcelsmes izejvielas. Tas nozīmē, ka to audzēšanā un pārstrādē netiek lietotas nekādas ķimikālijas, pārtikas piedevas (E vielas) vai ģenētiski modificēti izstrādājumi.

Bioloģiskās lauksaimniecības pamatā ir augu un dzīvnieku audzēšana dabīgā vidē, kurā netiek izmantotas ķīmiskās vielas. Saimniecība, kurā tiek ražota šāda bioloģiskā produkcija, nedrīkst atrasties rūpniecības centru, kā arī autoceļu tuvumā. Tāpat ir stingras un noteiktas prasības pret augsnes sastāva kvalitāti, kurai regulāri seko līdz neatkarīgas kontroles institūcijas, veicot padziļinātas pārbaudes, kas kalpo kā kvalitātes garants. Šāda bioloģiskā lauksaimniecība nodrošina veselīgas, dabīgas produkcijas ieguvi, kā arī ir videi draudzīga, jo netiek piesārņota daba.

Maiznīca Ieva izmanto tradicionālo Latvijas rudzu maizes cepšanas tehnoloģiju, kas produkcijai nodrošina īpašu garšu un smaržu.

Cena nebūs šokējoša

Ir padomāts par šīs bioloģiskās produkcijas pieejamību cenas ziņā – tā ir pieejama plašam patērētāju lokam, kurā ietilpst cilvēki, kas rūpējas par sevi un lieto veselīgu un garšīgu pārtiku.”