Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Konservu burciņas atvēršana

Ražotāji nedomā par ēdāju ērtībām, ražotāji domā tikai par iesaiņojumu un, man šķiet, speciāli rada tādu, lai to ir grūtāk atvērt, it īpaši stikla konservu burciņas ar skrūvējamiem vāciņiem.

3 veidi kā nekādā gadījumā neatvērt cieši aizvērtu stikla konservu burciņu:

Ar vāju, netrennētu sieviešu rociņu.

Paņemot dvieli un mēģinot uz burku iedarboties ar rokas un dvieļa palīdzību.

Burku bezspēcīgās dusmās kratot, jo ir pēcsvētku rīts un tur aiz stikla atrodas marinēti gurķīši, kuriem tik grūti tikt klāt.

Vienīgais veids kā atvērt burciņu

Ar asu nazi jātrāpa šaurā spraugā starp metāla vāciņu un stiklu, jāpaspiež metāls nedaudz uz augšu, jāsaklausa kā ar troksni tiek likvidēts vakuums un pēc tam viegli jāatver vāciņš.

Uzmanību

Ar nazi jātrāpa šaurajā spraugā, bet nevis sev.

     [+] [-]

, 2010-04-07 12:19, pirms 14 gadiem
Nav tiesa!
Tas nav vienīgais veids kā atvērt burciņu.
Arī ar īpaši šādam nolūkam paredzētiem rīkiem to ir iespējams atvērt,galvenais nosacījums tam,lai burciņā tiktu gaiss.

     [+] [-]

, 2010-04-10 23:01, pirms 14 gadiem
Jā, bet tas speciālais rīks ir speciāli jānopērk, speciāli jābrauc uz bodi, speciāli jāmeklē... bet nazis par gluži vai velti ir katrā māja.

     [+] [-]

, 2010-06-01 12:13, pirms 14 gadiem
...bet tai burciņai arī speciāli jābrauc pakaļ uz bodi un speciāli jāmeklē, varbūt labāk nemaz neēst no burciņām, tad neko speciāli nevajadzēs.