Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:35, Did:0, useCase: 3

epadomi.lv slēdz komentārus nereģistrētiem lietotājiem un aicina to darīt visiem medijiem

Redakcija
Redakcija

Portālā epadomi.lv turpmāk komentārus varēs ierakstīt tikai reģistrēti lietotāji. Trešajā pastāvēšanas gadā, strauji palielinoties apmeklētāju skaitam portālā, neesam palikuši arī bez pilnīgi bezjēdzīgo, droši vien visos portālos sēdošo, dzīves nomākto vai otrādi- izlutināto dīkdieņu uzmanības. Mēs sakām pilnīgi droši- mēs iztiksim bez mīļā lasītāja, kurš, ierakstot vārdu Šļura un pēc minūtes Janka, savu attieksmi pret jebko sāk un beidz ar vārdiem kropļi, tūpļlaižas, sprāgoņas vai draudiem pakārt un nosist visus pēc kārtas viņam vien zināmu iemeslu dēļ

Reģistrēt lietotāja vārdu portālā nenozīmē zaudēt anonimitāti

Nebūt nē- arī turpmāk jebkurš lasītājs, skatītājs var piereģistrēt jebkādu sev tīkamu, līdz šim nereģistrētu segvārdu (niku), neatklājot savu uzvārdu, personību un pat dzimumu. Ja gribat, arī divus vai piecus, ja tas ļauj brīvāk paust kādu ziņu. Nekādā mērā neesam pret dažādu viedokli vai mums nepatīkamu komentāru ievietošanu. Patiesībā nejēdzīgo komentāru skaits portālā ir proporcionāli mazs, jo mūsu saturs acīmredzot nav gluži piemērots šai auditorijai, tā teikt nav kur izvērsties un šo pilnīgi slimo komentētāju jau arī kopumā interneta vidē nav daudz- viņi vienkārši ir ļoti čakli rakstītāji, bet ne darītāji. Un viņi- absolūti slimie komentētāji- ir arī absolūti bailīgi: pat niecīgākā pieturas punkta norādīšana ( mūsu gadījumā reāla epasta uzrādīšana reģistrējoties), nozīmē kaut kādā mērā laikā vai vietā sevi atklāt un tas tieši šo nelielo komentētāju daļu noteikti samazina. It kā sīkums, bet nenorādot pilnīgi neko vai vienkārši ierakstot kaut kādu vārdu vai neesošu epastu- psiholoģiski daudz vieglāk ierakstīt draudus, klajus melus vai lamuvārdu sēriju. Patiesībā jebkuru, arī pilnīgi anonīmu komentāra autoru, pie nepieciešamības ( parasti likuma pārkāpuma gadījumā un cieņu aizskarošs, naidu kurinošs vai uz vardarbību aicinošs komentārs ir likuma pārkāpums) tehniski var atrast . Tieši šādā veidā- komentāri tikai reģistrētiem lietotājiem- jau gadiem un ar labiem rezultātiem darbojas Latvijas lielākais sporta medijs internetā Sportacentrs.com un tieši tā aicinām rīkoties arī lielos ziņu medijus. Atmetiet bailes no lietotāju zaudējuma- tas būs minimāls, bet tādi jēdzieni kā idiots, kroplis, stulbais krievs, fašisti latvieši vai nosist, pakārt un izvālēt d...sā vairs nebūs top vārdi komentāros un vide internetā pamazām kļūs tīrāka. Un tas mūsdienās nemaz nav maznozīmīgi!

Balvas tikai reģistrētiem lietotājiem

Esam padomājuši arī par to, lai reģistrēšanās dotu kādu taustāmu labumu lietotājiem. Tikai un vienīgi reģistrēti lietotāji (tādu mums ir ap 60 000) var piedalīties un jau trešo gadu piedalās konkursos, ko regulāri rīkojam sadarbībā ar teātriem, koncertu, citu kultūras un sporta pasākumu rīkotājiem. Pāris minūšu laikā bieži var iegūt ielūgumus uz minētājiem pasākumiem, kuru videofragmenti bieži apskatāmi tikai epadomi.lv ( Piemēram, rubrikā Izrāde kas jāredz) , kā arī taustāmākas balvas. Būs arī citi pārsteigumi reģistrētiem lietotājiem. Arī no mūsu jaunā, gardā portāla Tavavirtuve.lv!

Kā kļūt par reģistrētu epadomi.lv lietotāju?

Ja neesi vēl reģistrējies epadomi.lv, tas viegli izdarāms ŠEIT. Uz reģistrācijā norādīto epastu tiks nosūtīta ziņa, kas jāapstiprina un lieta darīta.

Paldies, ka mums esat jau tik daudz ( oktobrī epadomi.lv pēc Gemius datiem apmeklēja vairāk kā 55 000 unikālo lietotāju un novembrī redzam vēl vairāk ) un tiekamies tīrākā, draudzīgākā vidē!