Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mağiskais sveces spēks. Kā ar sveču palīdzību attīrīt telpu no negatīvas enerģijas

Redakcija
Redakcija

Svece ir siltuma un gaismas simbols. Nenoliedzami tai piemīt arī kaut kas mağisks un netverams. Svece ir neaizstājams palīgs dziedniekiem, astrologiem un cilvēkiem, kas strādā ar tā dēvētajām smalkajām enerğijām.
Jau gadsimtiem ilgi cilvēki zina, ka sveces liesmai piemīt mağiskas īpašības - tā satur spēcīgu uguns enerğiju. Uguns spēj gan nomierināt un attīrīt, gan arī sadedzināt un iznīcināt. Uguns - tā ir vissmalkākā garīgā enerğija. Cilvēki, kas spēj saskatīt vairāk, stāsta, ka svecei, gluži tāpat kā cilvēkam, ir sava aura.

Kā attīrīt telpu:

Lai attīrītu telpu vai cilvēku no negatīvās enerğijas, var izmantot gan parafīna, gan vaska sveces, kurām ir patīkamāka smarža nekā parastajām svecēm.

Var lietot arī baznīcas sveces, kas ir enerğētiski spēcīgākas un kuras var iegādāties baznīcās.
Pirms aizdedzināt sveci, Edīte Vēja iesaka piesātināt to ar savu enerğiju, paturot rokās un sūtot svecei labas domas vai kādu savu vēlēšanos.

Savukārt Ivo Puriņš stāsta, kā ar sveces mağiskajām īpašībām attīrīt telpu no negatīvajām enerğijām.
"Vispirms telpu vajadzētu sakārtot, izmazgāt grīdu. Sveces vēlams novietot istabas stūros katrā debess pusē - dienvidos, austrumos, rietumos un ziemeļos. Reizēm istabas stūri tieši nesakrīt ar debess pusēm, tādā gadījumā istabas vidū var novietot galdu un uz tā salikt sveces - katrā debess pusē savu.

Jāatceras, ka, attīrot telpu, nav vēlams sveces nodzēst - tām jāļauj izdegt. "Ja mēs kaut ko sākam darīt, tas jādara līdz galam. Nodzēst sveci būtu tāpat kā iedot telpai programmu tikt attīrītai un pēc kāda laika atmest šai idejai ar roku, pasakot: man to nemaz nevajag, man ir labi tāpat. Ja telpā būs sakrājies ļoti daudz negatīvās enerğijas, sveces degot sprakšķēs un liesma raustīsies.

Savukārt mierīga sveces degšana liecina, ka telpa ir tīra, un šai gadījumā sveču dedzināšana būs vienkārši profilaktisks pasākums dzīvokļa attīrīšanai no liekajām enerğijām. Kad telpa būs attīrīta no negatīvajām enerğijām, cilvēku pārņems iekšējs miers," skaidro Ivo Puriņš.

Atbrīvo no negatīvās enerğijas:

Uguns enerğija attīra cilvēka astrālo ķermeni. Pareizticīgo baznīcās cilvēkiem, noņemot ļauno aci, izmanto baznīcas sveces. ņem rokā trīs sveces un dedzina virs ūdens trauka tā, lai vasks vai parafīns pilētu ūdenī. Līdz ar to ūdenī satek arī visa negatīvā enerğija. Pēc tam ūdeni izlej.

Ja vasks, pilēdams ūdenī, sprakšķ un izkusis traukā ir melns, tas nozīmē, ka cilvēkā sakrājies ļoti daudz negatīvās enerğijas.

Ja cilvēka enerğētiskajā laukā negatīvā ir salīdzinoši maz, svece īpaši nesprakšķ, bet vienkārši izdeg.
"No negatīvās enerğijas, izmantojot sveces palīdzību, esmu atbrīvojis neskaitāmus cilvēkus. Viņi stāsta, ka sajūtas, veicot šo rituālu, esot visai dīvainas. Nav tā, ka cilvēks uzreiz sāk izjust garīgu pacēlumu, taču es, no malas skatoties, redzu, ka viņš ir sācis domāt un runāt savādāk, labāk. Sadegusi daļa viņa egoisma, uztraukuma, taču tas uzreiz neizpaužas fiziskajās sajūtās," stāsta Ivo Puriņš.

Krāsa nosaka iedarbību

Arī Ivo Puriņš uzskata, ka būtiska ir arī sveces krāsa.
"Savā praksē es izmantoju tikai četru krāsu sveces: baltu, dzeltenu, sarkanu un tumši zilu. Katra no tām simbolizē savu debess pusi. Baltā svece - ziemeļus, tumši zilā - rietumus, dzeltenā - dienvidus, sarkanā - austrumus.

Katras krāsas svece ir saistīta ar savu enerğētiku.

Baltā svece nozīmē tīrību, altruismu, tā modina visu labo, kas mājo cilvēka sirdī.
Sarkanā svece cilvēku iedvesmo, rosina prāta mundrumu, liek cilvēkam kļūt aktīvākam, uzņēmīgākam.
Dzeltenā svece dod siltumu, mieru, labsajūtu.
Vismağiskākās ir tumši zilās sveces. šo sveci dedzina, lai cilvēks spētu labāk izprast sevi - tā it kā paver ceļu pretim viņa zemapziņai.

Sveces spēks. Atrodi sev nepieciešamo:

Ja kādā dzīves situācijā jums nepieciešamas konkrētas rakstura īpašības, ieteicams izvēlēties attiecīgās krāsas sveci:

Sarkana svece spēcinās apņēmību.

Rozā svece veicinās pacietību, iecietību.

Gaiši pelēka svece dos spēju pielāgoties situācijām.

Sudraba krāsas svece palīdzēs atklāt iekšējos talantus, potences.

Zelta krāsas svece rosinās vīrišķību.

Zaļa svece mudinās uz neatkarību.

Zila svece dos līdzsvaru un morālo noturību.

Tumši sarkana svece nesīs skaidrību.

Dzeltena vai oranža svece norādīs pareizo virzienu.

Brūna vai melna svece rosinās kārtības mīlestību, sistemātiskumu.

Violeta vai tumši zila svece veidos individualitāti.

Balta svece veicinās jutīgumu, intuīciju.