Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Ūsiņdienas bērnu rītu kopā ar folkloras kopu “Laiksne”

Redakcija
Redakcija

24. aprīlī plkst. 11.00 Rīgas Kultūras centrā “Iļģuciems” notiks Ūsiņdienas bērnu rīts kopā ar folkloras kopu “Laiksne”.

Folkloras kopa “Laiksne” aicina uz izzinošu nodarbību par zirgiem latviešu folklorā. Kopā ar maziem un lieliem pasākuma dalībniekiem tiks izdziedātas gan populāras, gan mazāk zināmas dziesmas par kumeļiem, tiks muzicēts ar tautas mūzikas instrumentiem. Apmeklētāji varēs iesaistīties dejās, rotaļās un spēlēs. Mazie apmeklētāji katrs pats varēs izveidot savu zirdziņu, bet, lai zirdziņš sanāktu jautrs un izveicīgs, “Laiksne” aicina līdzi ņemt kādu vilnas zeķi, kas pārtaps par zirga galvu un divas vienādas pogas, kas kļūs par zirga spožajām acīm.

“Neaizmirsīsim, ka sācies pavasaris un pamazām mostas daba, dzīvnieki, putni. Nāciet, sadzirdēsim pavasari kopā – caur dziesmām, muzicēšanu, kustību un rokdarbiem,” aicina folkloras kopa “Laiksne”.

Ieejas maksa – 3 eiro, biļetes varēs iegādāties pirms pasākuma Rīgas Kultūras centrā “Iļģuciems”.