Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Komiksu radošā darbnīca ar somu mākslinieci Annu Sailamā

Redakcija
Redakcija

Trešdien, 5. oktobrī no plkst. 14:00 – 15:30 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks komiksu radošā darbnīca ar somu komiksu mākslinieci Annu Sailamā.

Darbnīcā piedalīties aicināts visi no 16 gadu vecuma, kam interesē vizuālu stāstu stāstīšana apvienojot attēlus un tekstu. Darbnīcā varēs uzzināt par komiksu veidošanas pamatprincipiem, kā arī veicot dažādus zīmēšanas un rakstīšanas uzdevumus, katrs dalībnieks radīs savu komiksu grāmatiņu jeb zīnu.

Darbnīcu vadīs Anna Sailamā - komiksu autore un viena no somu komiksu mākslinieku grupas "Kutikuti" dalībniecēm. Annas komiksu grāmatas ir izdotas Somijā un Francijā. Viņa ir ieguvusi galveno balvu komiksu konkursā starptautiskajā komiksu festivālā "Fumetto" Šveicē. Annas darbi tiek publicēti un parādīti solo un grupu izstādēs gan Somijā, gan starptautiski.

Darbnīca tiks vadīta angļu valodā. Dalība ir bez maksas.

Pieteikties radošajai darbnīcai Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā zvanot pa tālruni: 226190274 (Baiba Priedīte).