Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Visbaltijas konvents īsteniem Placebo faniem un afterparty

Redakcija
Redakcija

Placebo koncerta dienā, 22.oktobrī, no plkst. 14.00 līdz 17.00 Latvijas 1.Rokkafejnīcas (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) 2.stāvā notiks īsteno fanu konvents, kura laikā tiks demonstrēta filma par grupu, noritēs viktorīna ar balvām un virkne citu aktivitāšu.

Papildus minētajam visi konventa dalībnieki saņems aproces, kuras sniegs iespēju iekļūt Arēnā Rīgā pirmajiem, bez nepieciešamības gaidīt rindā - “First row in Placebo show!”

Lai piedalītos Visbaltijas fanu saietā, sadarbībā ar bobe.me tiek veikts atlases konkurss. Viss, kas jādara - ar viedierīci jāuzfilmē īss video (līdz 1 minūtei), kurā jāpastāsta, kāpēc tieši Placebo Tev ir tik īpaša grupa? Iespējams, grupai bijusi kāda sevišķa loma svarīgā Tavas dzīves mirklī? Vai arī Placebo dziesmas iedvesmojušas Tevi kam nozīmīgam?

Lai vai kā, nevilcinies un ķeries pie darba, cik vien iespējams ātri, jo konkursa materiālus var iesūtīt tikai līdz 20.oktobrim!

Savukārt pēc koncerta visi interesenti (arī tie, kas nepiedalījās saietā) tiek aicināti uz 1.Rokkafejnīcu, kur notiks oficiālā pasākuma “afterparty”. Uzrādot bārmenim Placebo koncerta biļeti, pirmais dzēriens par puscenu!

Placebo koncerta organizatori informē, ka pārdošanā nonākušas papildu biļetes. Tās iegādājamas Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... un visā “Biļešu serviss” tīklā.