Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


2017. gada 11. februārī plkst. 14.00 Kalnciema kvartāla galerijā notiks tikšanās ar Anatoliju Danilānu

Redakcija
Redakcija

Aizejošā gada nogalē Ziemassvētku gaidīšanas laikā grāmatu cienītāji saņēma lielisku dāvanu. Grāmatnīcu plauktos parādījās jauna autobiogrāfiska rakstura grāmata – “Anatolijs Danilāns Dakteris ar atvērtu sirdi”. Rakstnieks Pēteris Strubergs šajā personību sērijā iznākušajā literārajā darbā aizraujoša stāstījuma veidā ir apkopojis profesora, viņa ģimenes locekļu, radu, draugu, kolēģu, studentu un pacientu atmiņas, tādejādi dodot iespēju izsekot līdzi fascinējoša cilvēka, tautā populāra daktera Anatolija Danilāna daudzšķautņainajām dzīves gaitām.

11. februārī grāmatas varonis kopā ar grāmatas autoru viesosies Kalnciema kvartālā. Interesentiem būs unikāla iespēja klātienē tikties ar profesoru, kura sirds dāsnums un plašās zināšanas ir palīdzējušas ļoti daudziem cilvēkiem. Jo īpaši popularizējot veselīgu dzīvesveidu, daloties ar savu personīgo pieredzi, vienkāršā un saprotamā valodā stāstot par to, kas nepieciešams, lai cilvēki dzīvotu ilgi, laimīgi un veseli. Tikšanās laikā būs iespēja gūt atbildes uz interesējošiem jautājumiem, kā arī zināšanu pūram pievienot ne vienu vien jaunu, vērtīgu un līdz ar to arī dzīvē noderīgu atziņu.

Ieeja par ziedojumiem.