Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Tikšanās ar māksliniekiem

Redakcija
Redakcija

Tikšanās ar māksliniekiem
- Mākslinieces (no kreisās): Sigita Daugule, Signe Vanadziņa, Ieva Nagliņa

Martā, vairākas dienas pēc kārtas, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā mākslas studentiem, pedagogiem un citiem mākslas interesentiem tiek organizētas tikšanās / darbnīcas ar māksliniekiem.

Daugavpils Marka Rotko mākslas centra apmeklētājiem šobrīd ir iespēja vienlaikus skatīt vairākus interesantus Latvijas mākslinieku projektus – kolektīvās izstādēs, kā arī personālizstādes. Eksponēto izstāžu ietvaros, Rotko centrā tiek organizētas tikšanās ar dažādu mākslas žanru izstāžu darbu autoriem. Sarunas notiks mākslinieka darbu izstādē, kur interesentiem būs iespēja apskatīt izstādes darbus, noskaidrot mākslinieka paustās idejas, pielietotās tehnikas un citas ar radošo darbību saistītas tēmas, kā arī piedalīties praktiskajās mākslas darbnīcās.

Programmā:

16. martā 17:00 – 19:00 Darbnīca un tikšanās ar mākslinieci Lienu Bondari izstādē „Grafika” C sektorā. Ieeja bezmaksas;
17. martā 17:00 – 19:00 Darbnīca un tikšanās ar mākslinieci Ievu Nagliņu izstādē „Atmestie” B sektorā. Ieeja bezmaksas;
24. martā 17:00 – 19:00 Darbnīca un tikšanās ar mākslinieci Sigitu Dauguli izstādē „Vienā telpā” B sektorā. Ieeja bezmaksas;
25. martā 11:00 – 13:00 Darbnīca un tikšanās ar mākslinieci Signi Vanadziņu izstādē „Kurš gadalaiks?” B sektorā. Ieeja bezmaksas.

Iepriekšēja pieteikšanās rakstot uz e-pastu baiba.priedite@daugavpils.lv vai zvanot pa tālruni 65430273 (vietu skaits ierobežots).