Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Ielūdz uz poproka kantri albuma „Viņa” prezentācijas koncertu 7. septembrī muzikālajā restorānā „Moonshine”

Redakcija
Redakcija

Ielūdz uz poproka kantri albuma „Viņa” prezentācijas koncertu 7. septembrī muzikālajā restorānā „Moonshine”
Kaspara Gardas foto: Jānis Misiņš, Aivars Birzmalis un Artis Orubs.

Mūziķi ar daudzu gadu gaitā izkoptu kantri mūzikas gaumi – Aivars Birzmalis un Jānis Misiņš – aicina poproka kantri mūzikas cienītājus uz albuma „Viņa” prezentācijas koncertu 7. septembrī pulksten 20.00 Vecrīgas muzikālajā restorānā „Moonshine”.

Prezentācijas pasākumā mūziķi iepazīstinās klausītājus ar savām oriģināldziesmām, kuras iekļautas albumā, kā arī variēs ar pasaulē iecienītiem kantri mūzikas hitiem. No pulksten 19.20, sagaidot viesus, muzikālā restorāna pirmajā stāvā spēlēs viens no Latvijas jaunajiem kantri mūziķiem Mārtiņš Jātnieks. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja iegādāties mākslinieku jauno CD un saviesīgā gaisotnē uzzināt, kā noritējis albuma tapšanas radošais process.
Nupat mūziķu darbi nodoti klausītāju vērtēšanai visās populārākajās mūzikas straumēšanas vietās. Albumā „Viņa” iekļautas jau zināmās dziesmas „Manas lauku mājas”, „Reizi nedēļā” un „Bruņinieks”, kuras ir dzirdētas raidījumā „Dzintara dziesmas” un ir skanējušas Latvijas radio stacijās, Bauskas kantri festivālā un mākslinieku atbalstītā labdarības pasākumā Bruknas muižā. Profesionāļi novērtēs Jāņa Misiņa instrumentālos skaņdarbus „R.J.M” un „Ļauj, lai dienas iet”.

Ierakstos piedalījušies Latvijā zināmi mūziķi: Artis Orubs (bungas), Edvīns Ozols (basģitāra), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un Juris Kristons (taustiņinstrumenti).

Aivars Birzmalis (vokāls, mūzikas autors) un Jānis Misiņš (ģitāra, mandolīna, bandžo, dziesmu aranžija) dažādos pasākumos kopā sāka spēlēt 2013. gada februārī. Pirmā dziesma sarakstīta 2014. gada aprīlī, tās vārdus sacerējusi Kristīne Kalniņa, kas ir autore arī pārējo dziesmu tekstiem. Ar uzņēmuma „BIOtronik” atbalstu 2016. gada augustā pabeigts darbs pie pirmā oriģināldziesmu studijas albuma ar nosaukumu „Viņa”. Dziesmas iespēlētas „Sound Division Studios” – ierakstīja un miksēja Ivars Ozols un Krišjānis Geidāns. Šobrīd darbs turpinās pie albuma angļu valodā.