Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Baltajā naktī latviešu dzejnieki spēlēs diskotēku par godu Ilmāram Blumbergam

Redakcija
Redakcija

Interneta žurnāls „Satori.lv” un fonds „Mākslai vajag telpu” Baltajā naktī aicina uz diskotēku „Blumbergs = Bezgalība” MVT Vasaras mājā (Kalnciema ielā 36/38), kurā latviešu dzejnieki spēlēs savu mīļāko mūziku par godu izcilajam latviešu māksliniekam Ilmāram Blumbergam.

Dzejnieku diskotēka „Blumbergs = Bezgalība”, kas tiek organizēta festivāla „Baltā nakts” ietvaros, norisināsies 10. septembrī laikā no plkst. 21.00 līdz 02.00. Līdz ar šo notikumu tiks noslēgta fonda „Mākslai vajag telpu” Vasaras mājas 2016. gada mākslas izstāžu un pasākumu sezona, kas bija veltīta latviešu mākslinieka Ilmāra Blumberga piemiņai.

Diskotēkā uzstāsies dzejnieki Ilmārs Šlāpins, Henriks Eliass Zēgners, Guntis Kursišs, Alise Zariņa, Agnese Krivade, Aivars Madris, Madara Gruntmane, Edvards Kuks, Marija Luīze Meļķe, Raimonds Ķirķis, Adrejs Vīksna un Toms Treibergs, kuri lasīs dzeju un spēlēs savu mīļāko mūziku. Pasākuma apmeklētājiem varēs iepazīties ar Ilmāra Blumberga daiļradi videoprojekcijās, kā arī dejot dzejnieku izvēlētās mūzikas pavadībā.

Pasākuma laikā Vasaras mājā darbosies arī „Index Cafe”, kas piedāvās apmeklētājiem atspirdzinošus dzērienus.