Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Turpinās pieteikumu iesniegšana Jaunatnes organizāciju kapacitātes stiprināšanas konkursam

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) turpina pieņemt pieteikumus Jaunatnes organizāciju kapacitātes stiprināšanas konkursam. Konkursa mērķis ir sniegt ieguldījumu organizāciju attīstībā, sekmējot to īstenoto aktivitāšu ilgtspēju un kvalitāti.

Konkursā piedalīties aicinātas Rīgas jaunatnes organizācijas, kas īsteno darbu ar jaunatni. “Jaunatnes organizācijas ir ne tikai aktivitāšu nodrošinātājs bērniem un jauniešiem. Tās ir arī platforma jauniešu līdzdalībai un neformālajai izglītībai. Tāpēc, atbalstot jauniešu pašorganizēšanos, speram vēl vienu soli pretī atbildīgākai, patstāvīgākai un konkurētspējīgākai jaunatnei”, aicinot piedalīties konkursā, saka Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Jaunatnes nodaļas vadītājs Dmitrijs Zverevs.

Konkursā atbalstītos projektus varēs īstenot no 2016. gada 15. novembra līdz 2017. gada 31. martam šādas aktivitātes:

· iekšējās apmācības organizācijas biedriem un brīvprātīgajiem;

· organizācijas turpmākās darbības stratēģiskās plānošanas domnīcu organizēšana;

· publicitātes materiālu par organizāciju sagatavošana un izplatīšana;

· organizācijas uzturētās darba ar jaunatni infrastruktūras (jauniešu centrs u.c.) darbības nodrošināšana;

· iepriekš minēto aktivitāšu kombinācija.

Konkurss tiek organizēts jau otro gadu. Atšķirībā no iepriekšējā gada, šogad tas norisināsies divās kārtās, kas sevī ietver gan projektu pieteikumu iesniegšanu, gan publisku projektu prezentāciju klātienē, kas plānota 3. novembrī. Vienlaikus konkursa ietvaros organizācijām tiks piedāvāta iespēja piedalīties vienas dienas apmācībās par šādām tēmām: “Piču prezentācijas koncepts un tehnika” un “Organizācijas ilgtspēja”.

Pieteikumi konkursam jāiesniedz līdz 7. oktobra plkst. 15.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, vienlaikus to elektroniskā versija jānosūta uz e-pasta adresi sanita.lace@riga.lv.

Informācija par projekta konkursu un pieteikuma veidlapas ir atrodamas tīmekļa vietnē E-skola.lv - Izglītība sadaļā “Finansēšanas konkursi”.