Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš” vides objekti būs apskatāmi līdz 8. janvārim

Redakcija
Redakcija

Festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš” vides objekti būs apskatāmi līdz 8. janvārim
Mīlestības egle Līvu laukumā
Foto: Anrijs Zemgals

Vēl līdz 8. janvārim Rīgā ir apskatāmi festivāla “Ziemassvētku egļu ceļš” vides objekti, bet jau tagad izvirzās vairākas egles, kuras par savām iemīļotākajām norāda festivāla apmeklētāji, balsojot tīmekļa vietnē Egļu Ceļš 2016 Balsot par sev tīkamāko vides objektu varēs līdz pat festivāla noslēguma dienai.

7. vides objektu festivālā “Ziemassvētku egļu ceļš” iedzīvotāju vērtējumam profesionāli mākslinieki, radošo industriju pārstāvji un Latvijas Mākslas akadēmijas studenti pilsētvidē kopskaitā piedāvā 35 vides dizaina objektus – egles, kas pārsteidz ar jaunām, brīžiem provocējošām idejām un oriģinālu to risinājumu, kā arī izmantoto materiālu daudzveidību, radot pilsētā īpašu svētku noskaņu.

Šajā festivālā ir apskatāmi gan iepriekšējo gadu, gan 21 jauns objekts. Tos aplūkot apmeklētāji aicināti vakaros, kad iedegts pilsētas apgaismojums, jo tad tie redzami visā krāšņumā un niansētā daudzveidībā. “Festivāls “Ziemassvētku egļu ceļš” ir interesants projekts ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī tūristiem. Pilsētas viesiem tas ik gadu raisa lielu interesi un sajūsmu, saņemam arī ārvalstu žurnālistu jautājumus par šo inovatīvo pilsētvides objektu projektu. Tas ļauj dzīvot arī senajai leģendai par Rīgu kā pirmās izrotātās Ziemassvētku egles galvaspilsētu”, festivālu no tūristu piesaistes puses, raksturo Vita Jermoloviča – Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs” valdes priekšsēdētāja.

Ceļvedi festivāla apskatei iespēja atrast tīmekļa vietnē Egļu Ceļš 2016, kā arī drukātā veidā Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centros, Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālēs un tūrisma informācijas centros.

Balso par savu simpātiskāko “Ziemassvētku egļu ceļa” vides objektu – egli līdz 8. janvārim!