Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Aicinām jauniešus uz bezmaksas stāstu veidošanas darbnīcu

Redakcija
Redakcija

Aicinām jauniešus uz bezmaksas stāstu veidošanas darbnīcu
Publicitātes foto

Rīgas jauniešiem ir iespēja iesākt vasaru piedaloties Storytelling jeb stāstu veidošanas bezmaksas darbnīcā Rīgas jauniešu centrā “Kaņieris” 11. jūnijā kopā ar Reini Spaili "Carnival Youth" un "Instrumenti" video klipu režisoru.

Stāstu veidošanas darbnīca ir iespēja no 13 līdz 20 gadus veciem jauniešiem iegūt iemaņas stāstu veidošanā, kas noderēs ne vien skolā vai projektu konkursos, bet arī ikdienā veidojot sociālo tīklu – Facebook un Instagram ziņojumus.

Darbnīcas vadītājs būs perspektīvais režisors Reinis Spaile, kurš paguvis izveidot video klipus tādām grupām kā "Carnival Youth" un "Instrumenti". Pasākumā būs iespēja tikties arī ar Latvijā populāriem Youtube.com vlogeriem, kuri dalīsies savā pieredzē un padomos.

Darbnīca notiks 2016. gada 11. jūnijā Rīgas jauniešu centrā "Kaņieris", Ķengaragā, Kaņiera ielā 15 sākums plkst. 10.00.
Pasākuma laikā tiek nodrošinātas bezmaksas pusdienas un uzkodas.
Pieteikšanās notiek tiešsaistē: bit.do/stastudarbnica

Rīgas jauniešu centrs „Kaņieris” ir iespēju telpa Rīgas jauniešiem un viņu organizācijām, kur gūt zināšanas, prasmes un veidot savstarpējo sadarbību.

Stāstu veidošanas darbnīca ir projekta "Rādi Radīto!" aktivitāte, kura tiek īstenota Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.