Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Līdz 14. jūnijam māksliniekiem iespēja pieteikties dalībai vasaras laboratorijā "Toxic Tour"

Redakcija
Redakcija

Līdz 14. jūnijam māksliniekiem iespēja pieteikties dalībai vasaras laboratorijā "Toxic Tour"
Publicitātes foto

Latvijas Jaunā teātra institūts sadarbībā ar slovēņu producentu apvienību “Bunker” aicina Latvijā praktizējošus māksliniekus pieteikties dalībai starptautiskajā vasaras laboratorijā “Toxic Tour”, kas no 28. augusta līdz 1. septembrim notiks Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā un Ļubļanas purvājā.

Dalībai laboratorijā aicinām pieteikties māksliniekus no jebkuras disciplīnas (atlases procesā prioritāte tiks dota teātra un dejas profesionāļiem) ar labām angļu valodas zināšanām, interesi par dabu, daudzveidīgām mākslas praksēm, mākslas un zinātnes sadarbību un konkrētās laboratorijas tēmām (toksiskums, Antropocēna laikmets, cilvēku un pārējo dzīvo būtņu attiecības, dabas juridiskās tiesības), kā arī spēju runāt par savām mākslinieciskajām stratēģijām starptautiskā kontekstā.

Dalībai laboratorijā tiks uzņemts viens mākslinieks no Latvijas. Izvēlētajam māksliniekam tiks apmaksāts ceļš, viesnīca, brokastis, pusdienas un vakariņas, kā arī visas ar laboratorijas norisi saistītās praktiskās izmaksas. Honorārs par dalību laboratorijā netiek maksāts.

Pieteikšanās termiņš - 14. jūnijs (ieskaitot).
Informācija un pieteikšanās: Summer Lab "Toxic Tour"

Laboratoriju rīko producentu apvienība “Bunker” sadarbībā ar starptautisko platformu “Imagine 2020 (2.0) – Art, Ecology and Possible Futures” un ar ES programmas “Radošā Eiropa” atbalstu.