Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Izsludina pieteikšanos dizaina skiču konkursam “Radi modi!”

Redakcija
Redakcija

Latvijas Zvēraudzētāju asociācija (LZAA) sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) tekstilmateriālu tehnoloģiju un dizaina institūtu, kā arī dizaina un materiālu tehnoloģijas katedru šodien, 28. novembrī, izsludina pieteikšanos dizaina skiču konkursam “Radi modi!”, aicinot tajā piedalīties ikvienu jauno dizaineru, kurš studē ar modes industriju saistītā programmā vai strādā modes nozarē.

Konkursa mērķis ir rosināt jaunos modes dizainerus būt novatoriskiem dizainā, izpētīt aizraujošās un radošās iespējas, ko kažokādas sniedz dizainam, kā arī uzzināt vairāk par kažokādu apstrādi.

“Pateicoties Fur Europe sniegtajam atbalstam, RTU jaunajiem modes dizaineriem sniegta iespēja izaicināt un pierādīt sevi kažokādu aksesuāru izstrādē. Ticam, ka dizaineriem izdosies pārsteigt ar drosmīgām idejām, kas ienesīs jaunas vēsmas modes industrijā,”LZAA valdes locekle Sandra Vilciņa.

Konkursam ir jāiesūta dizaineru pašu radītas skices kategorijā/-ās – kažokādu aksesuāri mājoklim, auto, sievietei, bērniem. Darbus var iesūtīt no 2017. gada 28. novembra līdz 2018. gada 19. februārim. Labāko skiču autoriem tiks dota iespēja salona Gauja AB meistaru vadībā radīt aksesuārus, kuri projekta noslēgumā tiks eksponēti izstādē.

“Modes aksesuāru skiču izstrāde un realizācija materiālā ir lieliska iespēja jaunajiem modes dizaineriem pierādīt savu talantu gan Latvijas, gan starptautiskā mērogā, kas ir būtiski mācību procesā, un, protams, arī uzsākot patstāvīgu profesionālo karjeru,” par dizaina skiču konkursu un sadarbību stāsta RTU praktiskā docente un modes dizainere Daina Šķiņķe.

Konkursa apbalvošanas ceremonija notiks 2018. gada 24. maijā. Kopējais konkursa naudas balvu fonds ir 1 200 eiro.

Informāciju par konkursa “Radi modi!” nolikumu, kā arī kontaktinformāciju jautājumiem un konsultatīvam nolūkam var iegūt interneta vietnēs lfba.lv un rtu.lv.

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:24, pirms 6 gadiem
Great chance for new designers!
https://www.youtube.com/channel/UC8...