Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Dailes teātra Zinību stundā – teātra neredzamās profesijas

Redakcija
Redakcija

Dailes teātris savā 95 gadu jubilejas sezonā turpina projektu “Dailes teātra Zinību stundas. Pieredze un pārdomas lekcijas formā”, 25.aprīlī aicinot uz lekciju-tikšanos “Teātra neredzamās profesijas – izrāžu un trupas vadītājs, suflieris, rekvizitors, kostīmu pārzinis”.

Tikšanās laikā sarunās ar Dailes teātra izrāžu un trupas vadītāju Indru Lauri, suflierēm Anitu Siliņu un Renāti Austrumu, rekvizitori Guntu Sakšu un kostīmu pārzini Ivonnu Straumi būs iespēja pārliecināties par teātra šķietami neredzamo profesiju un cilvēku nozīmi izrāžu tapšanā un teātra procesā. Interesenti šo profesiju pārstāvēm varēs uzdot jautājumus, tā nedaudz paverot durvis uz teātra dzīvi aiz skatuves.

Lekcija-tikšanās notiks pirmdien, 25.aprīlī, plkst.18.30 Dailes teātra Kamerzālē.

Bezmaksas ielūgumus uz to var saņemt no 18.aprīļa visās “Biļešu Paradīzes” kasēs. Vietu skaits ierobežots, tāpēc viens interesents var saņemt divus ielūgumus. Lekcijas aptuvenais ilgums būs 1,5h.